Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Doček koji se pamti

Član slavne momčadi Arsenala ispričao "erotsku anegdotu" iz Moskve: Za svakog po jedna

Član slavne momčadi Arsenala ispričao je zanimljivu anegdotu koja im se jednom zgodom dogodila u Moskvi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač Arsenala Pascal Cygan ispričao je za francuske medije nekoliko anegdota iz vremena dok je bio profesionalni nogometaš.

Cygan je nosio dres Arsenala od 2002. do 2006. Osvojio je dva naslova prvaka s Arsenalom (2002. i 2004.). Bio je član slavne momčadi Topnika koja je 2004. osvojila prvenstvo bez poraza.

Arsenal je postao i ostao tek drugi klub u povijesti elitne engleske lige kojem je to uspjelo. Prvi je Preston North End, kojem je to pošlo za rukom davne 1889.

gol expired U Walesu je popularan kao Bale, a ima hrvatsko prezime: Stiže u Hrvatsku! divider

Ta generacija Topnika, takozvani The Invinciblesi, drži rekord po broju uzastopnih utakmica bez poraza u Premierligi. Zaustavili su se na brojci 49.

Cygan se prisjetio Arsenalova gostovanja u Moskvi kod tada vrlo jakog Lokomotiva. Bilo je to u drugom kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka, i to u istoj sezoni kada su Topnici osvojili prvenstvo bez poraza.

gol expired Arsenal potjerao Emeryja i za privremenog trenera postavio legendu kluba: Dobivaju li svog Lamparda? divider

"Kada smo stigli u hotel, na šanku nas je čekalo desetak atraktivnih djevojaka. Poslije su nam objasnile da im je zadatak bio izmoriti nas uoči utakmice", ispričao je francuski nogometaš koji je imao vrlo uspješnu klupsku karijeru. S Lilleom je bio prvak Francuske, a poslije Arsenala igrao je uspješno još i za Villarreal.

Utakmica u Moskvi završila je bez golova. Naposljetku su se i Arsenal i Lokomotiv plasirali dalje, a Inter i Dinamo Kijev ostali su kratkih rukava.

Tada moćni Arsenal nije odigrao neku veliku utakmicu, a Cygan uvjerava da izvedba Topnika nije imala previše veze sa spomenutim djevojkama.

gol expired Engleski divovi i Real žele velikog talenta: Ogromna zarada lukavog kluba koji već ima novu metu divider

"Pa nismo izgubili, a koliko se sjećam, nijedan od naših igrača nije bio toliko glup da upadne u postavljenu stupicu", smijući se kazao je Cygan.

Možda se Francuz ne sjeća baš najbolje. Davno je bilo, a i pitanje je kako bi supruge reagirale da ide u detalje...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider