Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav majstorski potez

Čudesnim pogotkom dokrajčio Napoli i istaknuo kandidaturu za najljepši gol sezone

Viceprvak Italije Napoli teško je stragao na gostovanju kod Sampdorije.

Fabio Quagliarella slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prošlogodišnji doprvak Italije Napoli doživio je težak 3:0 poraz kod Sampdorije u sklopu 3. kola talijanske Serie A. Iako je imao statistiku na svojoj strani, Napoli nije uspio postići ni pogodak kod Dorije, te je upisao prvi poraz u sezoni.

Ono što treba istaknuti s te utakmice, čak i više od rezultata, je čudesan pogodak Fabia Quagliarelle za 3:0. Poluvisoki ubačaj s desne strane 35-godišnji veteran je leđima okrenut golu petom proslijedio u nebranjeni dio mreže.

Treba istaknuti da je momčad Carla Ancelottija igrala bez kapetana Mareka Hamšika i napadača Jose Callejona. Marko Rog je ušao u igru kod Napolija u 71. minuti.

Cagliari je pobijedio kod Atalante golom Barelle u 45. minuti, a za Otočane su cijelu utakmicu odigrali Darijo Srna i Filip Bradarić, dok je za klub iz Bergama Mario Pašalić igrao do 72. minute.

Fiorentina je golom Benassia u 73. minuti slavila kod kuće s 1:0 protiv Udinesea, a Marko Pjaca je za domaćine ušao u 64. minuti. Lazio je golom Alberta (47) slavio protiv Frosinonea s 1-0, a Milan Badelj je za Rimljane ušao tek u 90. minuti umjesto strijelca jedinog gola.

Najuzbudljivije je bilo u utakmici Sasuollo - Genoa, koju su domaćini dobili s 5:3.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider