Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponajbolja utakmica karijere

Čudesni Hrvat priredio senzaciju u SAD-u: Pogledajte volej za pamćenje u stilu Ibrahimovića

U nevjerojatno zanimljivoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije, Real Salt Lake režirao je preokret protiv Los Angelesa uz dva pogotka hrvatskog igrača Damira Kreilacha.

Damir Kreilach slavi sa suigračima (Screenshot Twitter)

Real Salt Lake plasirao se u polufinale Zapadne konferencije MLS doigravanja nakon što je u gostima šokirao Los Angeles FC. To mu je prvo polufinale konferencije od 2014., a junak utakmice bio je Hrvat Damir Kreilach, koji je postigao dva gola od koji je jedan spektakularan.

Kreilach je doveo svoju momčad u vodstvo u 21. minuti na asistenciju Lennona, ali potom su uslijedili golovi Danila Silve i Ramireza za Los Angeles, koji je u 54. minuti poveo 2:1. Domaći su imali velik posjed lopte te uputili ukupno 21 udarac prema gostujućim vratima, ali Salt Lakeu se ukazao briljantni Kreilach.

Bivši igrač Rijeke je u 59. minuti zabio jedan od najljepših golova u svojoj karijeri za izjednačenje 2:2. Kreilach je dočekao jednu odbijenu loptu malo izvan 16-erca, iz prve opalio predeivan volej i smjestio loptu uz samu stativu. Da stvar bude još gora po domaćina, Salt Lakeu su za tri pogotka bila dovoljna samo dva udarca (od ukupno njih četiri) u okvir gola.

Pitanje pobjednika riješeno je u 69. minuti nakon što se udarac Savarina odbio od glave Walkera Zimmermana i završio u mreži. Spomenimo kako je u toj akciji također sudjelovao Kreilach, koji je proigrao Savarina.

Real Salt Lake će u polufinalu Zapadne konferencije igrati protiv Sporting Kansas Cityja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider