Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRVACI KUPUJU

Črnko potvrdio: Gorica prodala Dinamu igrača, a Modrima dolazi i pojačanje iz portugalskog velikana?

Prometno je na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo radi planove za iduću sezonu, ali i za Europu gdje Modre očekuje Krasnodar u nokaut fazi Europske lige (18. veljače).

Gorica je večeras pobijedila Rijeku na Rujevici, a predsjednik Gorice Nenad Črnko zahvalio se lijevom beku Marijanu Čabraji i otkrio da sutra potpisuje za Dinamo u drugom najvećem transferu u povijesti Gorice.

"Rijeka - Gorica 0:2. Sretno Marijan Čabraja od sutra u Dinamu uz drugi najveći transfer u povijesti Gorice", napisao je Črnko.

Rijeka - Gorica 0-2 ⚽️❤️ Sretno Marijan Čabraja od sutra u Dinamu uz drugi najveći transfer u povijesti Gorice 💪💪

Posted by Nenad Črnko on Sunday, 31 January 2021

Najveći transfer u povijesti je onaj Iyayija Atiemwena koji je također prodan Dinamu za nešto više od dva milijuna eura, a i transfer Čabraje je sigurno dosegnuo milijunski iznos.

Dinamo tu ne staje?

Hrvatski prvak je već potpisao Štefulja i Nevistića iz Rijeke koji ostaju na Rujevici do kraja sezone, a kako pišu portugalski mediji, u Dinamo bi za Europu mogao stići Stefan Ristovski, desni bek Sportinga i reprezentativac Makedonije s kojom ide na Euro u lipnju.

Ristovski je bio igrač Rijeke i prodan je u Sporting, a sada se navodno vraća u HNL, također u milijunskom transferu.

Makedonac je za Sporting upisao 82 nastupa i upisao devet asistencija, ali nije uspio zabiti gol. Prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider