Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije birao riječi

Prošao je "pakao" u Barceloni, a sada ih je žestoko napao: "Oni su klaunovi. Sve rade naopako"

Bivši francuski napadač bio je vrlo žestok u kritikama Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Burno je u Barceloni posljednjih dana – od ozljeda, sukoba Lionela Messija i Erica Abidala, pa do lošeg prijelaznog roka i ispadanja u četvrtfinalu Kupa od Athletic Bilbaa.

Svoje mišljenje o situaciji u klubu dao je i bivši francuski napadač Christophe Dugarry. On je u sezoni 1997./1998. odigrao sedam utakmica za Barcelonu, a svoje iskustvo u Kataloniji svojevremeno je opisao kao ''pakao.''

Tadašnji trener Louis Van Gaal čak ga je stavljao na zadnjeg veznog, a svoj bivši klub nije štedio u razgovoru za francuski RMC Sport.

gol expired Amerikanci sprdaju rukomet: Tvrde da bi LeBron i društvo sve zgazili, odgovorili im Dončić i Karabatić divider

''To je klub klaunova. Sve rade naopako'', započeo je Dugarry svoju tiradu.

"Kupe Coutinha i Dembelea, kupuju igrače i prodaju ih. Dobijete dojam da ne postoji nikakav projekt u tom klubu. Svaki prijelazni rok donosi probleme. Od odlaska Xavija i Inieste jako su loše kupovali, a puno su trošili", pojasnio je.

"Povrh svega, imaju jako loš imidž. Premalo ljudi tamo ima stil i klasu za takav klub. To je stvarno klub bez imalo stila", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider