Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokirao objavom

Bivši kandidat za klupu hrvatske reprezentacije boluje od raka

Njemački trener Christoph Daum 2015. godine bio je u kombinacijama za klupu Hrvatske, ali na koncu je na nju sjeo Ante Čačić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavni njemački trener, koji je svojedobno bio kandidat za preuzimanje klupe Vatrenih, Christoph Daum, boluje od raka. Šokantnu vijest objavio je na svojem profilu na Instagramu.

"Pozdrav dragim ljubiteljima nogometa, želim vam se obratiti s vrlo osobnom porukom. Nažalost, morao sam se povući iz javnosti u posljednjih nekoliko mjeseci jer mi je na rutinskom pregledu dijagnosticiran rak. Od tada sam u najboljim rukama liječničke ekipe u Kӧlnu i drago mi je što mogu reći kako liječenje jako dobro djeluje na mene", napisao je na svom Instagramu:

gol expired Hajduk poveo golom Livaje, Dinamo izjednačio iz penala, klupa Bijelih burno reagirala divider

"Poznajete me, borac sam i ovom ću izazovu pristupiti s optimizmom te svom svojom snagom. Zato vas molim, poštujte to da mi je sad potrebna privatnost kako bih se što prije oporavio. Cijenim vaše poruke i hvala vam na podršci. Mogu vam samo savjetovati – pregledajte se na vrijeme."

Kandidat za klupu Vatrenih poslije Kovača

Iskusni njemački trener u karijeri je sjedio na klupama Kӧlna, Stuttgarta, Bešiktaša, Bayer Leverkusena, Austrije Beč, Fenerbahčea, Club Bruggea i Bursaspora. Zadnji posao bila mu je rumunjska izbornička klupa 2017., na kojoj je proveo nešto više od godinu dana.

gol expired Dinamovo pojačanje na Dalićevu radaru: "On je veznjak a la Ademi, mogao bi pomoći Vatrenima" divider

Poslije smjene Nike Kovača u rujnu 2015. godine spominjalo ga se kao kandidata za preuzimanje klupe Vatrenih, međutim na nju je na koncu ipak sjeo aktualni Dinamov šef Ante Čačić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider