Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
utajio 14.7 milijuna eura

Španjolski sud neda Ronaldu mira: Mora se pojaviti, priznati utaju i prihvatiti uvjetnu zatvorsku kaznu

Cristiano Ronaldo priznat će krivnju za četiri prekršaja utaje poreza i prihvatit će kaznu uvjetnog zatvora u trajanju dvije godine.

Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju španjolskih medija Cristiano Ronaldo priznat će krivnju na Vrhovnom sudu u Španjolskoj za četiri prekršaja utaje poreza, zbog kojih će dobiti dvije godine uvjetnog zatvora. Ronaldo je u razdoblju od 2011. do 2014. godine utajio 14,768,897 milijuna eura, od čega je već platio 13.4 milijuna.

Osim što će morati nadoplatiti još gotovo 1.4 milijuna eura, Cristiano Ronaldo morat će se pojaviti i na sudu, iako je ponudio 375 tisuća eura da izbjegne taj neugodni dio. Sud je odbio njegovu ponudu i odredio mu obavezno pojavljivanje pred sucem.

Iako je za njegov prekršaj kazna zatvora od dvije godine, Ronaldo je neće služiti. Svaka zatvorska kazna u Španjolskoj manja od dvije godine i jednog dana ne mora se služiti, već stoji kao uvjetna i može se aktivirati u slučaju ponavljanja zločina. Kao prijestupnik po prvi put u životu, Ronaldo će ostati na slobodi.

Španjolski poraz samo je jedan od razloga zbog kojeg je Cristiano Ronaldo prošlog ljeta napustio redove Reala i za 100 milijuna eura prešao u Juventus.

Ovako slave prvaci Amerike: Striptizete twerkale iznad pehara, grad lud za nogometom Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot) Brad Guzan (Foto: AFP) Navijačica Atlante (Foto: AFP) +5 Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider