Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imao je poseban tretman

Ovako slave prvaci Amerike: Striptizete twerkale iznad pehara, grad lud za nogometom

Nogometaši Atlanta Uniteda na zanimljiv su način proslavili povijesni naslov prvaka.

Galerija Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot) Brad Guzan (Foto: AFP) Navijačica Atlante (Foto: AFP) +5 Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot)

Tek su dvije godine članovi MLS lige, a već su došli do naslova nogometnog prvaka SAD-a. Atlanta United prošlog je vikenda slavila protiv Portlanda s 2:0 na svom Mercedes-Benz stadionu, koji dijele s NFL momčadi Atlanta Falcons.

Momčad argentinskog trenera Tate Martina, bivšeg izbornika Argentine i trenera Barcelone brzo je kupila navijače u gradu koji nije slavio neki trofej u sportu još od 1995., kada su bejzbolaši Atlanta Bravesi osvojili MLB naslov. Zato su neki ovo čak proglasili prekidom prokletstva.

Atlanta luda za nogometom

Na finalnoj utakmici Uniteda i Timbersa bilo je više od 73 tisuće navijača što je novi rekorda finala MLS-a, poznatijeg kao MLS Cup. Mnogi kažu da je Atlanta jednostavno poludjela za nogometom, a najbolji dokaz tomu jest sljedeći podatak: Atlanta je na domaćim utakmicama ove godine imala u prosjeku više od 53 tisuće gledatelja po utakmici!

Dva dana nakon osvajanja naslova u gradu im je po hladnom vremenu upriličena slavljenička parada na kojoj se usred radnog dana okupilo 20-ak tisuća ljudi. No slavilo se i u noći nakon utakmice, po gradu, ali i u striptiz-klubovima.

U javnost su procurile snimke iz jednog takvog bara, navodno zloglasnog, gdje zalaze mnoge zvijezde. Chris McCann, Miles Robinson i Jeff Larentowicz samo su neki od igrača koji su tamo stigli nakon utakmice s peharom MLS prvaka.

Pehar je završio na podiju sa striptizetama, a dobio je i ''twerkanje''. Čini se da se ovaj pehar itekako dobro proveo i da mu se sviđa u novom gradu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider