Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kao od kamena

Neki su mu zamjerili, žene sigurno neće: Ronaldo još jednom doslovno pokazao mišiće

Cristiano Ronaldo zabio je svoj prvi pogodak u Ligi prvaka kao igrač Juventusa.

Galerija Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +4 Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)

Talijanski su novinari već pisali hvalospjeve Cristianu Ronaldu i njegovu sjajnom pogotku, koji je ujedno bio i pobjedonosni jer Juventus je protiv Manchester Uniteda vodio 1:0 do pet minuta prije kraja.

No Jose Mourinho dosad je mnogo puta potvrdio da ima bezbroj života te se na kraju ipak on radovao i provocirao domaće navijače koji su u ostali u nevjerici zbog velikog broja promašenih šansi ''bijelo-crnih''.

Ronaldo nije bio previše tužan nakon sjajnog preokreta svoga bivšeg kluba. Kaže da su dominirali 90 minuta, ali…

''Mogli smo utakmicu riješiti tri-četiri puta, ali smo se opustili, zbog čega smo i kažnjeni. United nije baš ništa napravio da dobije ovu utakmicu, čak nisu imali ni sreće, sve je bio isključivo naš poklon'', rekao je Portugalac koji je nakon sedam prvenstvenih pogodaka napokon zabio za Juve u I ligi prvaka.

''Zabio sam nevjerojatan pogodak, ali nije bilo dovoljno. Drago mi je zbog prvog gola u Ligi prvaka za Juve. Nema potrebe za uzbunom jer smo u dobroj formi.''

Neki su zamjerili Ronaldu što je onako proslavio pogodak svom bivšem klubu. Bio je to zbilja lijepi pogodak, a on zna proslaviti svoje golove. Opet je pokazivao mišiće, i to doslovno, ovaj put trbušnjake.

Portugalac je ponosan na svoje tijelo i nadaleko poznatu fizičku pripremljenost, a ovo je bila poruka da iako je u 34. godini života, nije ni blizu za nogometnu mirovinu.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider