Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte prekršaj

Ronaldo se opet izvukao crvenog kartona? Legenda Uniteda se obrušila na njega zbog ponašanja tijekom utakmice

Ronaldo je zaradio oštre kritike zbog ponašanja na utakmici protiv Newcastlea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda osvojili su samo bod kod pretposljednjeg Newcastlea u susretu 19. kola Premierlige. Sve do 70. minute susreta domaći je sastav imao vodstvo, a onda je već otpisani Edinson Cavani donio dašak nade gostima.

Iako do kraja utakmice nisu uspjeli zabiti za pobjedu, navijače Uniteda više je razočaralo ponašanje Cristiana Ronalda koji je s dosta sreće izbjegao isključenje u 56. minuti susreta.

Puno je prašine podigao njegov start nad nogometašem Newcastlea, Ryanom Fraserom za koji je zaradio samo žuti karton. U želji da prvi dođe do lopte Portugalac je silovito udario Frasera koji je završio na travnjaku.

Ronaldov prekršaj možete vidjeti OVDJE.

Odmah su domaći nogometaši okružili glavnog suca susreta ne bi li pokazao izravan crveni karton zvijezdi Manchester Uniteda, ali Ronaldo se uspio izvući samo sa žutim kartonom. Imao je dosta sreće, ali, naravno, nakon utakmice usljiedile su snažne kritike na njegov račun.

U tome je prednjačio Gary Neville, legenda mančesterskog sastava koja je oštro kritizirala Ronaldovo ponašanje nakon susreta.

gol expired Igrači bez znanja trenera promijenili taktiku pa doživjeli katastrofu, namještaju mu otkaz? divider

"On je najbolji igrač kojeg sam vidio u životu, ali ne možeš tako bježati s terena. Nije me briga kako si odigrao utkamicu, ali moraš otići i zahvaliti navijačima nakon utakmice. Pogotovo kada si ti najbolji igrač na svijetu i jedan od najvećih", rekao je pa nastavio.

"Pričamo o govoru tijelu. To se već dogodilo ove sezone, otišao je s terena nakon utakmice s Evertonom, Watfordom i Norwichom. On i Bruno Fernandes su najbolji igrači ovog sastava, ali je razočaravajuće za mlade igrače kada oni najbolji na sve druge u momčadi gledaju kao da nisu dovoljno dobri".

Superuzbudljivi HNL U Zagrebu izračunali da je Hajduk daleko najgledaniji klub na ovim prostorima, Srbi se odmah pobunili divider

"Ronaldo i Bruno Fernandes moraju biti poput roditelja ove ekipe. Ja sam radio užasne greške, ali sam imao suigrače koji su me upozaravali na neke stvari, ali su me znali zagrliti, ohrabriti. Ne možeš samo pobjeći na kraju utakmice", zaključio je Neville.

Inače, Ronalo je u ovom susretu imao grozne statističke brojke. Tako je ostalo zabilježeno da je upisao samo jedan prekršaj, žuti karton i jedno zaleđe, dok je u svim ostalim statističkim podacima ostala jedna, velika nula.

Nije imao niti jedan udarac na vrata, niti jedno ključno dodavanje, bila je to utakmica za zaborav...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider