Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarnost iz Belgije

Igrači bez znanja trenera promijenili taktiku pa doživjeli katastrofu, namještaju mu otkaz?

Trenutno su posljednjeplasirana momčad belgijskog prvenstva sa samo devet bodova iz 20 susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog ponedjeljka odigran je susret 21. kola belgijskog nogometnog prvenstva u kojem su gosti iz Bruxellesa, Anderlecht potopili Beerschot s visokih 7:0.

Nakon samo 35 minuta igre bilo je 3:0 za Anderlecht, a onda su nogometaši domaćeg sastava povukli potez koji se pokazao potpunom katastrofom.

Tako su svom suigraču Raphaelu Holzhauseru, bez znanja trenera, rekli da se povuče s pozicije ofenzivnog veznog u obranu kako bi "začepili" sve prilaze vratima, ali u tome nisu uspjeli.

Štoviše, Holzhauser je samo pet minuta kasnije zaradio izravan crveni karton jer je kao posljednji igrač napravio prekršaj i tako spriječio napad Anderlechta.

Naravno, Beerschot s igračem manje nije imao nikakve šanse protiv sastava iz belgijske prijestolnice, do kraja utakmice primili su još četiri komada i tako zacementirali svoju poziciju na ljestvici.

To je bio šesti prvenstveni poraz Beerschota u nizu, a argentinski trener Javier Torrente je na izlaznim vratima kluba. Otkako je preuzeo momčad u rujnu ove godine, upisao je samo dvije pobjede i čak sedam poraza u 11 prvenstvenih susreta.

Superuzbudljivi HNL U Zagrebu izračunali da je Hajduk daleko najgledaniji klub na ovim prostorima, Srbi se odmah pobunili divider

Trenutno su posljednja momčad belgijskog prvenstva sa samo devet osvojenih bodova u 20 susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider