Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će preko 25 tisuća argentinaca

Madridom bi mogao vladati kaos: Policija deportirala prvog huligana uoči Superclasica

Madridska policija imat će pune ruke posla predstojećih dana zbog uzvratne utakmice finala Cope Libertadores.

Navijači Boce Juniorsa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Španjolska policija priopćila je da je deportirala već otprije kažnjavanog argentinskog huligana, te dodala da će uslijediti i dodatne deportacije uoči nedjeljnog uzvrata finala Copa Libertadores između argentinskih velikana River Platea i Boce Juniors, koje se igra na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu.

Policija je objavila da je osvjedočeni huligan i član najzloglasnije navijačke skupine Boce uočen u madridskoj zračnoj luci, te odmah deportiran jer je označen kao sigurnosna opasnost.

Španjolci su angažirali više od 2500 policajaca, no možda će trebati i dodatne snage jer ulaznicu za dvoboj na Bernabeu kupuju Argentinci širom svijeta, pa se na stadionu očekuje po 25 tisuća pristalica i Boce i Rivera. Zanimanje za susret Rivera i Boce je ogromno, pa su tako ulaznicu za utakmicu zatražili i Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Messi se za kartu obratio Argentinskom nogometnom savezu, a Ronaldo svom bivšem klubu Real Madridu.

Prva utakmica "Superclasica" na stadionu Boce završio je 2:2, a uzvratni ogled na Riverovu Monumentalu trebao se igrati 24. studenoga, ali je otkazan zbog kamenovanja autobusa s igračima Boce.

Kako je kultni klub opet postao hit: Jedinstvena priča u Hrvatskoj, u 3. ligi traži se karta više Ispunjena Krimeja (Foto: www.torpedo.media) Koreografija Red Fuckersa (Foto: www.torpedo.media) Ivor Weitzer (Foto: www.torpedo.media) +6 Vedran Gerc slavi pogodak s momčadi (Foto: www.torpedo.media)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider