Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spomenuo i Manchester United

Connor McGregor želi kupiti nogometni klub: "Već sam pregovarao o kupnji dionica škotskog velikana"

Bivši UFC-ov svjetski prvak otkrio je svojim obožavateljima senzacionalnu vijest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši UFC-ov svjetski prvak Connor McGregor otkrio je svojim obožavateljima da razmišlja o kupovini nogometnog kluba te da je već pregovarao o kupnji Celticovih dionica, prenose engleski mediji.

"Svakako me zanima kupovina nogometnog kluba", rekao je irski borac i dodao da mu se naročito sviđaju dva nogometna kluba.

"Celtic i Manchester United su momčadi koje mi se jako sviđaju, ali otvoren sam za svaku suradnju. Vjerujem kako bi mogao napraviti veliki stvari za nogometni klub", rekao je i otkrio jednu senzacionalnu informaciju.

"Da budem posve iskren, već sam razgovarao o kupnji Celticovih dionica. Htio sam ih otkupiti od Dermota Desmonda", rekao je McGregor.

gol expired HNS se oglasio o Borni Sosi i iznio svoju stranu priče divider

Inače Desmond, irski poduzetnik čije se bogatstvo procjenjuje na ogromnih 1,76 milijardi funti, glavni je diončar škotskog nogometnog velikana s gotovo 35 % dionica u svojim rukama.

Budući da je Rangers prekinuo desetogodišnju dominaciju Celtica i osvojio prvenstvo Škotske, Celtic ovog ljeta očekuje ozbiljan remont, što znači kako bi Desmon mogao razmisliti o prodaji svojih dionica.

Za kraj dodajmo da se bogatstvo Connora McGregora procjenjuje se na nešto više od 180 milijuna funti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider