Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neprikosnoveni

Čitatelji Marce izabrali pojačanje sezone: Dvojica igrača iz iste zemlje razvalili konkurenciju

Španjolska Marca u nedjelju je pozvala navijače da glasaju za najbolje pojačanje u sezoni 2019/20.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čitatelji Marce izabrali su napadača Borussije Dortmund Erlinga Halanda za pojačanje sezone. Norvežanin je stigao u Borussiju za 22 milijuna eura, što izgleda poprilično pogodno, jer 19-godišnji napadač koji je eksplodirao na europskoj sceni s RB Salzburgom nastavio je i s postizanjem golova u Njemačkoj.

Haland je ove sezone zabio ukupno 40 golova za RB Salzbug i Borussiju. Od dolaska u Dortmund je na devet golova u osam nastupa Bundeslige i još dva u Ligi prvaka.

U izboru Marce Haland je pobijedio s 62 posto glasova, završivši znatno ispred drugog najboljeg pojačanja sezone, a to bi bio igrač Reala na posudbi u Real Sociedadu Martin Odegaard, koji je prikupio 23 posto glasova. Odegaard je ove godine konačno zaigrao na visokoj razini te je među otkrićima La Lige za aktualnu sezonu.

Niti jedan drugi igrač, osim Keylora Navasa, nije imao više od dva posto glasova, što potvrđuje da su dvojica Norvežanina apsolutni hit u Europi. Kostarikanac je dobio tek tri posto glasova, ali je i time završio ispred Romelua Lukakua, koji je postigao 23 gola za Inter i Maura Icardija, koji je u formi u PSG-u.

gol expired Ibra nezadovoljan Milanom: Povlači se na kraju sezone i posvećuje novoj ulozi? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider