Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bravo kapetane

Luka Modrić zaradio veliko priznanje ciparske publike: Pogledajte kako su ga pozdravili

Luka Modrić vratio se u hrvatsku reprezentaciju nakon duge pauze zbog ozljede.

Nakon što je propustio rujanske kvalifikacije zbog ozljede, kapetan Luka Modrić vratio se u pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije nad Ciprom u 7. kolu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Katar.

Iako mu je ciparski vratar majstorski obranio jedanesterac, Modrić je odigrao još jednu vrhunsku utakmicu za što je zaradio ovacije domaće publike.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Modrić je sjajnim dodavanjem pronašao Ivana Perišića koji elegantno plasira loptu u ciparsku mrežu za 1:0. 

Asistencija Modrića za vodeći pogodak

Nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu, Mateo Kovačić sjajnom loptom pronašao je Andreja Kramarića koji pada u šesnaestercu poslije kontakta s domaćim braničem. Sudac Oliver nije dugo razmišljao i pokazao je na najstrožu kaznu.

Modrić je preuzeo odgovornost, ali pucao je jako loše i golman Cipra Neofytos Michael odličnom intervencijom spriječio je 2:0 za Vatrene 

Sjajna obrana ciparskog vratara

Srećom, u 79. minuti susreta nakon jednog kornera svoj prvijenac zabio je Joško Gvardiol za 2:0 i tako poveo Vatrene prema nova tri boda. Budući da je sve bilo gotovo, izbornik Zlatko Dalić odlučio se na zamjenu.

Iz igre je izveo Modrića koji je prepustio kapetansku vrpcu Perišiću, a onda i zaradio ovacije domaće publike koja je prepoznala njegov doprinos ovoj pobjedi.

Ipak se radi o vrhunskom igraču madridskog Reala, ali i osvajaču Zlatne lopte za koju je nominiran i ove godine.

Ciparska publika nagradila Modrića pljeskom

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider