Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovačić, naš Hrvat...

Pogledajte kako su Chelseajevi navijači usred Milana pjevali Kovačićevu pjesmu

Chelsea je pobijedio Milan u Ligi prvaka, a navijači gostujuće momčadi po Gradu mode su uzvikivali ime hrvatskog reprezentativca

Chelseajevi navijači (Foto: Screenshot)

Nogometaši Chelseaja pobijedili su u utorak uvečer u Milanu 2:0 i sad s vrha skupine E Lige prvaka gledaju na ostatak pratnje.

Plavi su svladali crno-crvene poslije vrlo kontroverznog isključenja Fikaya Tomorija koje je usmjerilo susret, a hrvatski reprezentativac odradio je svih 90 minuta za momčad iz Londona.

Xavi Xavi mora mijenjati kako bi preživio u Ligi prvaka: Barcelona protiv Intera u novoj formaciji divider

Kovi je to bio povratak u njegov grad jer je nekoć živio i radio u Gradu mode, ali ne na ovoj "Milanovoj strani“, nego u crno-plavom dijelu Milana dok je nosio dres Intera. Vjerujemo kako ga se njegovi bivši navijači ponekad sjete, a ako su ga i zaboravili, sadašnji navijači potrudili su se podsjetiti ih na hrvatskog veznjaka.

Kovačić, naš Hrvat...

Dobro raspoloženi navijači Chelseaja u zagrijavanju za sinoćnji okršaj okupirali su milanske kafiće i terase te se proveselili uz alkohol i navijačke pjesme, a jedna od najčešćih na repertoaru bila je pjesmica posvećena Kovačiću.

gol expired VIDEO Englezi u emisiji prikazali susret Luke Modrića i malog Ilije, dječaka kojem su roditelji ubijeni u Mariupolju divider

"Kovačić, naš Hrvat, napustio je Madrid, napustio je Milan. Vidio je svjetlo, rekao tko j**e Zidanea, potpisao je za Chelsea usred transferne zabrane“, pjevali su mu navijači Chelseaja na milanskim ulicama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider