Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate se ovog dječaka?

VIDEO Englezi u emisiji prikazali susret Luke Modrića i malog Ilije, dječaka kojem su roditelji ubijeni u Mariupolju

Luka Modrić i Darijo Srna još su jednom oduševili sve u Ukrajini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid spasio se u Varšavi kasnim pogotkom Nijemca Rudigera te tako izbjegao poraz u Ligi prvaka od ukrajinskog Šahtara. Podsjetimo, slavni klub iz Donecka već je osam godina u progonstvu, a ove godine zbog ruske agresije na Ukrajinu više ne može igrati niti u tamošnjim gradovima.

Hrvatski trener Igor Jovićević bio je na pragu pobjede karijere, ali bez obzira na sve može biti ponosan na ovu utakmicu.

Ponosan je bio i sportski direktor te legenda Šahtara, Darijo Srna.
''Odigrali smo sjajnu utakmicu, ponosan sam, igrali smo protiv Reala, najbolje momčadi na svijetu'', rekao je nakon utakmice Srna za britansko izdanje CBS Sporta, i to reporteru Peteru Schmeichelu.

Liga prvaka spojila Iliju i Modrića

Sa Srnom je bio mali Ilija, dječak koji je nakon ruske agresije na Ukrajinu ostao siroče. Oba roditelja ubijena su mu u Mariupolju.

''I on je malo tužan što nismo pobijedili, ali bit će s nama i u zadnjim utakmicama, kada će pasti odluka u grupi'', rekao je Srna.

CBS je potom prikazao i susret malog Ilije i Luke Modrića, koji mu je poklonio svoj dres. Njih dvojica već su se upoznali, ali putem videopoziva, kad je Luka razveselio dječaka prije nekoliko mjeseci.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider