Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazi ispod svake cijene

Barcelona prodaje Coutinha u Premierligu? Nitko više ne može platiti 120 milijuna eura

Philippe Coutinho bit će vrlo tražena "roba" nadolazećeg ljeta nakon što Bayern neće otkupiti njegov ugovor, a Barcelona ga nema namjeru zadržati iduće sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea u ljetnom prijelaznom roku želi dovesti brazilskog veznjaka Philippea Coutinha (27), koji se trenutno nalazi na posudbi u Bayernu, objavili su u subotu britanski mediji.

Coutinho je u ljeto prošle godine stigao u Bayern na jednogodišnju posudbu iz Barcelone. Bavarski klub može na kraju ove sezone otkupiti njegov ugovor za 120 milijuna eura, ali to nemaju namjeru učiniti.

gol expired Srušio prvaka Europe na Anfieldu pa novom članu obitelji dao legendarno ime u sjećanje na taj dan divider

Budući da Barca ne računa na brazilskog nogometaša, za kojeg su u siječnju 2018. Liverpoolu platili oko 160 milijuna eura odštete, to znači da će Coutinho ovog ljeta biti meta brojnih europskih velikana.

Za njega su interes već pokazali Manchester United, Tottenham, Leicester i Arsenal, ali čini se da je Chelsea u prednosti jer je već kontaktirao Coutinhovog menadžera Kiaju Joorabchiana, s kojim su u dobrim odnosima.

gol expired Svakodnevnim objavama izluđuje svoje fanove, jer svaki put otkrije malo više nego što bi trebala divider

Pitanje je koliku će odštetu tražiti Barcelona, jer sada je izvjesno da zbog financijske neizvjesnosti uzrokovane pandemijom koronavirusa nitko nije spreman platiti 120 milijuna eura.

Podsjetimo, ovog tjedna pojavila se i informacija da bi Coutinho mogao potpisati za Leicester City koji vodi Brendan Rodgers, koji je već bio njegov trener dok su obojica bili u Liverpoolu. 

gol expired Povratak velikana: Otpisane zvijezde Real Madrida velika želja slavnog engleskog kluba divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider