Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CIJENA TAKOĐER POZNATA

Chelsea osigurao novo veliko pojačanje, liječnički pregled odradili su u tajnosti

Christopher Nkunku ovog je ljeta ostao u Leipzigu, no čini se da je poznato što će biti njegova adresa od idućeg.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fantastičnu prošle sezonu u dresu RB Leipziga odigrao je Christopher Nkunku. Francuski reprezentativac je u 52 susreta upisao 35 pogodaka i 20 asistecija, igrajući većinom na poziciji polušpice.

Velik je tako interes ovog ljeta bio za njegov angažman, no on je ostao u klubu, gdje će svakako provesti ovu cijelu sezonu. No, čini se kako od idućeg ljeta ima novu adresa te da je već poznato koju.

Englezi su već sve pripremili

Više različitih medija, ali i "insider" Fabrizio Romano, prenijeli su informaciju da je Nkunku već prije nekoliko tjedana odradio tajni liječnički pregled za eventualni transfer u Chelsea, koji bi se dogodio pred iduću sezonu.

Son Heung Min Dnevnik jednog fantazista: Kako je dobro, vidjeti te opet... divider

Poznato je i to kako se klubovi trebaju dogovoriti oko odštete, no isto tako postoji klauzula od 60 milijuna eura, za koju Francuz može otići. Čini se kako će klubovi izneđu sebe ipak pokušati dogovoriti nešto drugačije.

24-godišnji Nkunku je inače dijete PSG-a, za koji je 2015. godine debitirao kao 18-godišnjak, no u četiri sezone nije uspio izboriti se za mjesto u standardnom sastavu, pa je 2019. promijenio adresu. Prve dvije sezone u Njemačkoj imao je korektne brojke, da bi prošle sezone jednostavno eksplodirao.

Njegova posebna vrijednost je što može odigrati bilo koju poziciju u veznom redu ili napadu, no očito je kako se najbolje nalazi u ulozi ofenzivnog veznog, koji napada gol iz drugog plana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider