Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji jedna prepreka

Chelsea se odlučio rastati s prvim napadačem kako bi doveo klasu za Sarrija

Otkako je 2017. godine prešao iz Reala u Chelsea, Alvaro Morata nikada nije uspio zaživjeti u Premierligi. Španjolac je imao dobar početak sezone 2017./2018., ali u drugom dijelu sezone postigao je samo jedan pogodak.

Alvaro Morata (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nažalost po Chelsea, Moratina loša forma s kraja prošle sezone nastavila se na ovu pa je imao očajan start i unatoč tome što je postigao pet golova u 14 utakmica, u klubu smatraju da nije dovoljno dobar za Chelsea.

Kao rezultat toga, Maurizio Sarri je nedavno postavio Edena Hazarda za svog prvog napadača radije nego Moratu i dobio od njega dvije asistencije u pobjedi protiv Cityja. Belgijac je potom postigao jedan i jednom asistirao pa zabio dva na gostovanju kod Brightona.

Sve to dovelo je do toga da se ispuni Sarrijeva želja, a to je dovođenje napadača Juventusa Gonzala Higuaina, koji je radio s menadžerom Bluesa u napoliju. Argentinac je trenutno na posudbi u Milanu iz Juventusa, ali Milan ima opciju da njegove usluge učini trajnim ako plati oko 36 milijuna eura.

Međutim, već se pisalo o tome kako je dogovorena razmjena Milana i Chelseaja po pitanju napadača i sve je izglednije da Morata i Higuain razmjene klubove. Kao prepreka toj realizaciji stoji Juventus, koji bi volio nešto dobiti za Higuaina, a kako su Chelsea i Milan gotovo odlučili, nije nemoguće da dogovore i neki iznos s prvakom Italije.

Barcelona dovela stopera, kćerka ukrala šou: Umjesto tate "potpisala ugovor" Jeison Murillo potpisuje za Barcelonu (Foto: AFP) Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Jeison Murillo protiv Maura IIcardija (Foto: AFP) +2 Jeison Murillo (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider