Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZADRŽATI GA JE PRIORITET

Chelsea pripremio novih sto milijuna eura, no nakon toga neće biti ništa jači nego sad

Joao Felix jedna je od rijetkih svjetlih točaka Chelseaja ovog proljeća.

Joao Felix i Thiago Silva (Foto: Afp)

Proteklog kola engleske Premier lige Chelsea je napokon došao do pobjede, prve nakon gotovo dva mjeseca. To naravno ne mijenja činjenicu da je ovo polusezona koju će njihovi navijači htjeti što prije zaboraviti.

Ako nekoga možemo nazvati pozitivnim aspektom cijelog drugog dijela sezone, to je prije svih Joao Felix, portugalski napadač na posudbi iz Atletico Madrida. Može se reći da je to najskuplja posudba u povijesti, budući da su za šest mjeseci njegovih usluga platili 11 milijuna eura.

Prioritet je otkupiti ga

Upravo zbog toga u Chelseaju žele Felixa dovesti za stalno, no to će biti vrlo skup posao. Atletico za njegov transfer traži sto milijuna eura. Gledajući ovu sezonu, jasno je da vlasniku Chelseaja nije teško potrošiti novce, no iduće sezone svakako će morati malo stegnuti remen.

Ipak, čini se kako su Felixa stavili pod prioritet te da će ta odšteta biti isplaćena. Takve su informacije kojima raspolaže nekoliko britanskih medija.

Dakle, Chelsea će isplatiti sto milijuna eura za igrača čijim transferom neće biti ništa jači nego ovog trenutka. Pitanje je jedino koliko bi bez njega bili slabiji, odnosni može li se s navedenim novcima napraviti nešto drugo.

I ovosezonski prijelazni rok bit će zanimljivo na Stamford Bridgeu, jedino što bismo trebali vidjeti puno više izlaznih transfera, s ciljem balansiranja svlačionice u kojoj će vjerojatno od iduće sezone glavnu riječ voditi Mauricio Pochettino.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider