Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav god da jest...

Zašto Osječani zvižde Petru Bočkaju? "Pa autor je jednog od njihovih najvažnijih golova u povijesti"

Podcast Utakmicu po utakmicu dogurao je do 35. epizode na gol.hr-u.

Podcast Utakmicu po utakmicu dogurao je do 35. epizode na gol.hr-u, iako Supersport HNL već ima novog prvaka i doprvaka, još ima neriješenih pitanja, a sve odgovore saznajte od našeg voditeljskog četverca.

Petar Bočkaj konačno je dočekao svoje prve minute nakon dugo vremena i dobio ih je na svom nekadašnjem travnjaku, onom u Gradskom vrtu u derbiju kola protiv Osijeka.

"Dobio je i zvižduke od domaće publike, koliko opravdane, ne mogu shvatiti, iz perspektive osječkih navijača nisu mi jasni“, započeo je Mateo Pukšar.

"Kako bi dočekali Bjelicu sada Osječani? Bili mu zviždali ili mu zapljeskali. Autor je najbolje sezone Osijeka i porušio je brojne rekorde“, zapitao se Ljubić.
Ljudi pamte uglavnom loše, dodala je Valentina.

"Čudno, nije baš da Osijek ruši PSV Eindhoven svake sezone. Taj Bočkaj kakav god da je, autor je jednog od najvažnijih golova u klupskoj povijesti. Možda najveće pobjede u modernoj povijesti“, kaže Ljubić.

"Ako gledaš na to, Barišić je zabio bitniji gol u gostima, ali shvaćam poantu“, podvukao je Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i ostale zanimljivosti iz proteklog kola HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, od ponedjeljka (21 sat) na gol.hr-u:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider