Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
traži se novi "kralj" madrida

Real na mukama, a sezona je pred vratima: Chelsea traži rekordni iznos za Hazarda!

Prema pisanju britanskim medija, Chelsea od Real Madrida, koji očajnički treba novu zvijezdu nakon odlaska Cristiana Ronalda, traži rekordni iznos za transfer Edena Hazarda.

Eden Hazard s brončanom medaljom na Svjetskom prvenstvu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vodstvo engleskog Premierligaša Chelsea poručilo je čelnicima Real Madrida da će morati oboriti svjetski rekord ukoliko žele u svoje redove dovesti belgijskog veznjaka Edena Hazarda, prenose britanski mediji.

Londonski sastav za svog najboljeg igrača traži čak 225 milijuna eura odštete. Na Stamford Bridgeu se nadaju kako će ovaj iznos 'ohladiti' Real Madrid koji duže vrijeme pokušava angažirati Belgijanca.

Hazard ima ugovor s londonskom klubom još dvije godine i već je nekoliko puta odbio potpisati novi ugovor po kojem bi zarađivao 330.000 eura tjedno.

Belgijski reprezentativac je prije Svjetskog prvenstva u Rusiji u razgovoru za L’Equipe poručio kako će ostati u Londonu jedino ako se pojača momčad.

"Ako se pogoršaju, onda odlazim," kazao je Hazard poslavši poruku i Španjolcima.

"Real Madrid bi mogao bi biti zanimljiv za mene, Real zna što treba napraviti ako me želi".

Real Madrid je od prodaje Cristiana Ronalda dobio "tek" 100 milijuna eura i teško da će platiti 225 za dovođenje jednog igrača. Vjerojatnije je da će u transfer pokušati uključiti jednog ili čak dvojicu igrača, poput recimo Karima Benzeme ili čak Garetha Balea.

Novac nije jedini problem. Ako Hazard dođe, zatvorit će se prostor za Isca ili Asensija, netko od njih dvojice past će u drugi plan, a to ne bi dobro sjelo vojsci Realovih navijača. Njih dvojica su Španjolci i kao takvi su ljubimci navijača i španjolske javnosti.

Podsjetimo, prije otprilike tjedan dana pisalo se kako je posao dogovoren i da je Real Madrid na pragu dovođenja belgijske zvijezde. Čini se da je posao ipak još daleko od realizacije...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider