Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
loksa polufinalist kupa

Mudražija presudio bivšem klubu: Osijek propustio pola sata igrača više i kazneni udarac

Lokomotiva je pobijedila Osijek 1:0 u četvrtfinalu Hrvatskog kupa.

Galerija Lokomotiva - Osijek Lokmotiva Zvonimir Šubarić Ramon Mierez

 

Nogometaši Lokomotive prvi su polufinalisti Hrvatskoga kupa nakon što su u četvrftinalu u Kranjčevićevoj s 1-0 (0-0) pobijedili Osijek, te tako pokvarili Osječanima 77. rođendan.

 

Pobjednički gol zabio je Robert Mudražija u 51. minuti, a u 86. minuti je kazneni udarac Osječanina Ramona Miereza obranio junak dvoboja vratar Zvonimir Šubarić.

VAR soba Afera snimke trese hrvatski nogomet, kako je moguće da su one dospjele u javnost? divider

Bila je to 53. međusobna utakmica Lokosa i Osijeka, ali prva u Kupu, te je došla samo četiri dana nakon što su isti akteri u Kranjčevićevoj remizirali u prvenstvu (1-1).

U prvom dijelu igralo se prečvrsto i pretvrdo, bez gotovo ijedne ozbiljnije prilike, te se iz tog perioda samo izdvaja samo pokušaj glavom braniča domaćih Branimira Kalaice u 38. minuti.

Bruno Marić VIDEO Hajduk objavio kompletne snimke iz VAR sobe i zatražio očitovanje od Kustića i Marića divider

I u 51. minuti Lokomotiva je povela pogotkom Roberta Mudražije. Iz slobodnog udarca s 40-tak metara ubacio je Ivan Canjuga, Mateo Marić glavom u padu proslijedio do potpuno samog Mudražije, koji lako pogađa mrežu svog bivšeg kluba.

Osječani su nakon primljenoga gola postali puno opasniji, a u 61. minuti isključen je branič Lokomotive Albanac Jon Mersinaj zbog dva žuta kartona.Vratar Lokomotive Zvonimir Šubarić obranio je opasan šut glavom Slavka Bralića par minuta kasnije, a potom i dva udarca iz blizine Marina Prekodravca.

Glavna loža u Maksimiru Lakrdija u Dinamu o kojoj se šuti: Lista s očeva na sinove i poslovne prijatelje divider

U 83. minuti udarac Naila Omerovića rukom je zaustavio Marić, a sudac Kolarić je nakon duge provjere VAR-a dosudio penal. Kao i prije četiri dana, kada je otprilike u istom periodu utakmice izjednačio, penal je izveo Argentinac Ramon Mierez, no ovoga puta je junak dvoboja Šubarić zaustavio njegov udarac. U 97. minuti je Šubarić čudesno, nogama obranio šut Antona Matkovića i odbveo Lokomotivu u polufinale.

Danas još igraju Hajduk i Varaždin, a u srijedu Dinamo - Gorica i Rudeš - Rijeka.

Filip Krovinović Hajduk ispratio Varaždin s pet golova u mreži! Varaždinci potpuno potonuli u drugom dijelu divider

 

Sastavi:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider