Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne bi se složili

Češki mediji o utakmici Dinama: “Suverena Viktorija je odradila posao, rutinska pobjeda“

Viktoria Plzen i u drugom susretu protiv Dinama slavila je golom iz jedanaesterca.

Pad Baturine u kaznenom prostoru (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Dinamo je i u drugoj utakmici izgubio od Viktorije Plzen. Kao i na utakmici u Maksimiru presudio je penal kojeg je ovoga puta skrivio Mišić igrajući rukom u kaznenom prostoru.

Češki mediji dali su više pozornosti utakmici Slavije i Rome u kojoj su domaćini iznenađujuće pobijedili favorizirane goste iz Rima.

No, i utakmica Viktorije i Dinama zauzela je češki medijski prostor ponajviše zbog toga što je pobjedom Viktorija osigurala prvo mjesto u skupini.

Luis Diaz Iz zatočeništva oslobodili oca zvijezde Liverpoola: Ovako su ga pronašli divider

"Suverena Viktorija osigurala prolaz"

“Suverena Viktorija ponovno je slavila i osvojila grupu u Konferencijskoj ligi. Odradili su posao i plasirali se među šesnaest najboljih. Thomaš Chory realizirao je jedanaesterac i tako osigurao stopostotni učinak Viktoriji“, stoji u češkom portalu Sport.cz.

Nisu se češki mediji previše referirali na jedanaesterac koji je Grčki sudac prvotno dosudio za Dinamo, a potom ga poništio nakon intervencije VAR-a.

Smatraju da je pobjeda rutinska

Dinamo je u 96. minuti izjednačio golom Kulenovića, no i tada se uključio VAR te ga poništio nakon duge provjere kada je utvrđeno milimetarsko zaleđe Ristovskog u začetku akcije.

Felipe Melo Bivšem reprezentativcu Brazila nije se svidjela Mbappeova izjava: “On je potpuni idiot“ divider

“Nogometaši Plzena uspjeli su pobijediti zagrebački Dinamo 1:0 i nakon četiri kola već slave prolazak u eliminacijsku fazu Konferencijske lige. Aktivnost domaćina u prvom poluvremenu pretvorio je u jedan pogodak Tomáš Chorý iz jedanaesterca za, u konačnici, rutinsku pobjedu.

Gosti su nakon prekida preuzeli kontrolu, igra je bila izjednačena, ali Pilzen na kraju nije morao žaliti za iskorištenim prilikama. Pobjedom su osigurali i prvo mjesto na tablici“, piše iDENZ.cz.

Nakon još jednog europskog poraza Dinamu slijedi ligaška utakmica protiv Rijeke u nedjelju na Rujevici prije reprezentativne stanke.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider