Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srdit odgovor

Bivšem reprezentativcu Brazila nije se svidjela Mbappeova izjava: “On je potpuni idiot“

Nogometaš Fluminensea Felipe Melo oštro je odgovorio Mbappeu za njegove izjave o južnoameričkom nogometu.

Felipe Melo (Foto: Afp)

Felipe Melo nakon godina provedenih u europskim klubovima vratio se u rodni mu Brazil i s Fluminenseom osvojio Copu Libertadores.

Kao igrač s iskustvom igranja u Europi i Južnoj Americi odlučio je oštro odgovoriti Kylianu Mbappeu koji smatra da je europski nogomet miljama ispred onoga što se igra u Južnoj Americi.

Casemiro, Luka Modrić, Toni Kroos i Federico Valverde Realov antišeički beton od milijardu eura: Učio je od Modrića i Kroosa te postao ponajbolji na svijetu divider

Kylian Mbappe je potpuni idiot. Postigao je tri gola u finalu Svjetskog prvenstva, ali je Argentina osvojila titulu prvaka svijeta. Ne može tako pričati o južnoameričkom nogometu. Osvojit će tri ili četiri Zlatne lopte, ali mora se naučiti ponašati.

Mnogi ljudi iz Europe dolaze gledati nogometaše u Južnoj Americi, a ne samo Francuzi. Srećom, nisam imao priliku igramti protiv njega, ne znam je li to sreća za mene ili za njega", žestok je bio Melo.

40-godišnji Melo svoj najbolji nogomet igrao je u Juventusu, a uvijek je bio poznat po čvrstoj igri i beskompromisnom zalaganju na terenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider