Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer u United

Rastužio ju Casemirov odlazak: Prekrasna supruga Realove zvijezde podijelila prepisku s Brazilcem

Casemiro je napustio Real Madrid i potpisao za Manchester United nakon četiri godine.

Galerija Mina Bonino Mina Bonino Mina Bonino +1 Toni Kroos, Casemiro i Luka Modrić

Casemirovim odlaskom u Manchester United raspao se kultni trojac madridskog Reala, Luka Modrić i Toni Kroos ostali su bez suigrača koji im je uvijek čuvao leđa, a od njega su se oprostili biranim riječima.

Transfer brazilskog veznjaka rastužio je i prekrasnu Minu Bonino, koja je u braku s Realovom zvijezdom, Federicom Valverdom. Tako je na svom Twitteru podijelila screenshot prepiske s Casemirom.

Kad je saznala da će potpisati za United, Bonino je poslala poruku i poručila mu da ne ide, a posebno se osvrnula na Davida Gilla, sportskog direktora engleskog kluba:

"J***ni David Gill. Nemoj ići"; poručila mu je Bonino, ali, naravno, već je bilo kasno za promjenu odluke. Casemiro je čvrsto odlučio da je vrijeme za novi izazov.

Toni Kroos, Casemiro i Luka Modrić Modrić otkrio nepoznat detalj o Casemiru: Stalno je koristio jednu hrvatsku riječ na utakmicama divider

Nakon devet godina odlazi iz Madrida, i to kao jedan od najtrofejnijih igrača Kraljevskog kluba. Bez njega je vezni red madridskog kluba bio nezamisliv, a sada će za bogatu plaću, i ogromnu odštetu koja će sjesti na Realov račun, braniti boje Manchester Uniteda.

Potpisao je Casemiro ugovor na četiri godine, a Real će ovim transferom zaraditi oko 60 milijuna funti, što bi se ovisno o ispunjenu klauzula moglo povećati za još deset.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider