Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oprostio se od navijača

Casemiro na odlasku podijelio fotografiju s Modrićem: Objava je skupila pola milijuna lajkova

Brazilski nogometaš Casemiro nakon devet godina odlazi iz Real Madrida u Manchester United.

Luka Modrić i Casemiro (Foto: Afp)

Pomalo iznenađujuće odjeknula je vijest o Casemirovom odlasku. Nakon devet godina napustio je Real Madrid i potpisao za Manchester United, koji je dobio ogromno pojačanje za odštetu od gotovo 60 milijuna funti, ne računajući potencijalne bonuse.

Njegovim odlaskom raspao se čuveni trojac Kraljevskog kluba, koji je godinama dobivao bitke na središnjem dijelu terena i momčad vodio do najvećih uspjeha.

Od brazilskog veznjaka biranim su se riječima oprostili Luka Modrić i Toni Kroos, razočarana je bila i prekrasna surpuga Realove zvijezde Mina Bonino, a sada je došao red i na Casemira da kaže nešto na odlasku.

Toni Kroos, Casemiro i Luka Modrić Modrić otkrio nepoznat detalj o Casemiru: Stalno je koristio jednu hrvatsku riječ na utakmicama divider

U objavi na Instagramu, koja je nabijena emocijama, Casemiro se oprostio od kluba i sada već bivših suigrača:

"Proživio sam najljepšu moguću priču koju sam mogao zamisliti. Nadam se da će se jednog dana vratiti jer će ovo zauvijek biti moj doma. Ni za tisuću života ne mogu se odužiti Real Madridu za sve što mi je dao", poručio je Casemiro na odlasku uz dvije fotografije.

Dakako, na jednoj od fotografija nalazi se u društvu čuvenog dvojca, Modrić - Kroos, kojem je godinama čuvao leđa. Prikupila je ta objava više od pola milijuna lajkova, i to za samo sat vremena.

Brazilski veznjak potpisao je četverogodišnji ugovor s Crvenim vragovima, a na Old Traffordu će biti jedan od najplaćenijih nogometaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider