Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne može prežaliti...

Carrillo razočaran: Objasnio izmjene i pohvalio Dinamo u drugom dijelu

Trener Hajduka nije bio zadovoljan podjelom bodova na derbiju o kojem će se pričati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je još jednom zamalo doveo do očaja svoje navijače nakon još jednog preokreta u derbiju u režiji najvećeg rivala. No Dinamo je ovaj put posljednji kapitulirao, a u posljednjim sekundama je Almeida za malo bio kratak u akciji za još jedan preokret u sudačkoj nadoknadi.

Joan Carrillo nije bio sretan ishodom jer do 89. minute njegova je momčad imala pobjedu u rukama.

''Osobno sam razočaran jer smo po igri zaslužili više, po intenzitetu i šansama koje smo imali. Samo atmosfera i ambijent koji su naši navijači napravili je bilo nevjerojatno.''

Ni Carrillo, baš kao ni Mario Cvitanović, nije htio komentirati sudačke odluke

''Neću govoriti o suđenju, ne bih ulazio u odluke sudaca. Mislim da smo bili bolji, ali ne bih sa svoje pozicije ocjenjivao posao suca na terenu. To bi samo donijelo poteškoće za momčad, a ja to ne želim. Ljudi su inteligentni i to dobro znaju'', prenosi Carrillove riječi Dalmatinski portal.

Trener Hajduka se nakon kratke analize ponovno vratio na to da je razočaran ishodom.

''Oni su u prvom dijelu s poteškoćama prelazili centar, u drugom je Dinamo kao momčad bio vrlo inteligentan, čim bi mi došli do posjeda oni bi napravili prekršaj. Protivnik te blokirao na takav način. Mislim da smo u drugom dijelu imali kontroliranu utakmicu, igrači Dinama su bacali lopte nama iza leđa na defanzivni dio i mislim da smo iza imali jako dobru koordinaciju i nisu nas razbijali. trebamo analizirati golove. Ali jako sam razočaran, za onaj rad i trud igrača i navijača, ne bih htio ništa više reći.''

No morao je objasniti i svoje izmjene zbog kojih su neki bili nezadovoljni.

''Ohandzu sam mijenjao zbog toga što se potrošio. Napadao je njihove defanzivne vezne u prvom dijelu, izludio ih i potrošio se'', rekao je Carrillo te nastavio:

''Bašić me tražio izmjenu, inače ga ne bih zamijenio. Dao je sve od sebe, jednako kao i svi ostali igrači.''

Na kraju je zaključio:

''Vidjeli ste koliko smo željeli pobjedu. Momčad je htjela pobjedu, doslovce u zadnjim sekundama su Erceg i Almeida zamalo stigli na jednu obećavajuću loptu.

Tko je više zaslužio pobjedu u derbiju?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider