Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cvitanović o derbiju

''Želimo igrati u ovakvoj atmosferi i protiv ovakvog protivnika svaku utakmicu''

Hajduk i Dinamo odigrali su ludi derbi na Poljudu u kojem nije nedostajalo šokova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I Hajduk i Dinamo mogu žaliti za bodovima u derbiju. Na kraju su ih podijelili nakon dramatičnih posljednjih nekoliko minuta u kojima je Dinamo opet, sad već tradicionalno, okrenuo Hajduk, ali su ovaj put Splićani slavili posljednji.

''Možda sam malo i vruć. Mi prvo poluvrijeme nismo igrali nogomet, nismo došli. To sam jasno rekao igračima na poluvremenu i nakon utakmice. Drugo poluvrijeme smo igrali muški i to je ono što mi moramo raditi. U tom dijelu smo sigurno bili bolji protivnik. Stvorili smo i dosta prilika, nisam siguran da ja Hajduk u drugom dijelu imao bilo kakvu situaciju pred našim golom'', rekao je nakon utakmice trener Dinama Mario Cvitanović, prenosi Dalmatinski portal.

Hajduk je dominirao u prvom dijelu utakmice nošen vrućom atmosferom poljudskog stadiona.

''Razlog lošem prvom dijelu možemo tražiti i u agresiji Hajduka, ali ako želimo biti prvaci, ne smijemo tako izgledati. Želim igrati u ovakvoj atmosferi i protiv ovakvog protivnika svaku utakmicu, ali je želim pobijediti. Daj Bože za hrvatski nogomet da je više ovakvih utakmica, napredovali bi tako i mi i igrači. Samo neka atmosfera bude sportska, pa da zajedno poslije utakmice sjednemo i zapalimo cigaru'', poručio je Cvitanović koji nije htio komentirati suđenje.

''Za komentar ću pogledati utakmicu i onda reći. Sada sam malo pod dojmom. Nemojmo potencirati suđenje, nego nogomet.''

Tko je više zaslužio pobjedu u derbiju?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider