Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Budućnost je isplanirana"

Ancelotti komentirao zimski Mercato pa poslao poruku Modriću: "Sve je u njegovim rukama"

Carlo Ancelotti potvrdio je kako neće biti posla u siječanjskom prijelaznom roku pa komentirao veterane kojima istječu ugovori na ljeto.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida će protiv Mallorce u srijedu u 19. kolu La Lige otvoriti novu godinu, a u nju su ušli na krilima odluke trenera Carla Ancelottija koji je odlučio produljiti vjernost Kraljevskom klubu. Kaže kako mu ponuda Brazila laska, ali kako je zapravo razmišljao samo o Realu.

"Bio sam u kontaktu s predsjednikom njihovog saveza Ednaldom Rodriguezom koji me najviše želio na klupi. Ponosan sam što su me željeli, ali čekao sam samo razvoj situacije s Real Madridom. Ednaldo je u međuvremenu otišao s predsjedničke pozicije, a i sve što sam želio je ostati ovdje“, rekao pa se okrenuo tekućim aktualnostima.

Sergej Jakirović Čistka u Maksimiru: Jakirović otpisao četiri igrača, evo o kome se radi divider

Siječanj je, a to u Madridu često znači trgovinu, no Ancelotti je izgleda zadovoljan ovim što trenutačno ima u svlačionici.

"Hoćemo li dovesti stopera? Zasad ne razmišljamo o tome, imamo dvojicu ozlijeđenih, ali imamo povjerenja u njihove alternative u ovim kriznim situacijama poput Tchouamenija i Carvajala.“

"Napominjem još jednom, nećemo nikog dovoditi u siječnju.“

To znači da je Modrić zasad miran kad je u pitanju nova konkurencija za prvih 11, no njega ionako više zanima razvoj situacije u ljeto.

"Imamo dosta igrača kojima ističu ugovori na ljeto poput Modrića, Nacha i Kroosa, sve je u njihovim rukama, na njima je kako će ih odraditi do kraja. Budućnost je već isplanirana i nema previše posla oko momčadi jer idemo u dobrom smjeru. Imamo puno mladih igrača i još kvalitetnih mladića dolazi. Nismo još razmišljali o ljetnom prijelaznom roku, ali nećemo imati puno toga za napraviti“, podvukao je.

Tablica LaLige:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider