Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Moramo biti bolji"

Čačić upozorio nakon Dinamove pobjede: "Vratili smo Ludogorec u igru, ništa nije gotovo"

Ante Čačić prokomentirao je pobjedu Dinama protiv Ludogoreca u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Ante Čačić izrazio je zadovoljstvo pobjedom od 2:1 svoje momčadi u Razgradu protiv Ludogoreca u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka.

„Rekao sam da u ovoj utakmici rezultat može otići na bilo koju stranu jer radi se o dobrim momčadima u ovoj fazi što je i Ludogorec pokazao“, kazao je Čačić, a prenosi službena web stranica hrvatskog prvaka.

gol expired Dok "srećkovića" Čačića prati Fortuna, Dinamu i ne treba bolja igra: Još da Livaković uhvati formu… divider

„Mi smo na kraju zasluženo pobijedili iako ništa još nije gotovo jer vidjeli smo zaista dobar Ludogorec koji se pogotkom vratio u utakmicu. Domaćini su napravili puno dobrih stvari, ali mnoge od njih smo im mi olakšali. Moramo dobro analizirati ovu utakmicu i za tjedan dana biti bolji da bismo na kraju potvrdili ovu pobjedu“, kazao je Čačić, koji je pohvalio igru domaće momčadi.

gol expired Trener Ludogoreca nezadovoljan: ''Zaslužili smo makar remi, vjerujem u prolaz u Hrvatskoj'' divider

„Bili su zaista opasni na ovom terenu i u ambijentu koji im odlično odgovara. Bili su tečni u igri, rastrčani, raznovrsni u završnici, imali jako puno udaraca iz daljine, stvorili nam neke prilike i unutar 16 metara, vidi se da se radi zaista o kvalitetnoj momčadi. Mi smo nakon vodstva s 2:0 trebali to iskoristiti, biti malo mirniji, bolje čuvati loptu, ali nismo to činili, vratili smo Ludogorec u igru. Na kraju moramo biti zadovoljni s rezultatom. Ponavljam, za tjedan dana moramo biti puno bolji, mirniji, staloženiji i onda ćemo, nadam se, biti i efikasniji i potvrditi ovu pobjedu. Kroz treninge i razgovor nastojat ćemo korigirati neke stvari, ali da ima prostora za poboljšanja, to je vidljivo“, zaključio je Čačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider