Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi na Maksimiru

Čačić: "Petković? Valjda nije ono najgore, a Livaković jedini može otići iz Dinama"

Nogometaši Dinama pobijedili su Bravo (2:0), ali i ostali bez Brune Petkovića, koji se ozlijedio.

Ante Čačić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

U posljednjem pripremnom susretu prije proljetnog dijela sezone nogometaši Dinama pobijedili su slovenski Bravo s 2:0 u zatvorenoj utakmici na Maksimiru. Za pobjedu su zabili Gurlica i Štefulj, a sve je zabrinula ozljeda Brune Petkovića.

Utakmica je odigrana u lošim vremenskim uvjetima, kiša je natopila teren, a u 25. minuti dvoboja Petković se uhvatio za koljeno nakon duela s jednim igračem slovenske momčadi.

Osjetio je bol i zatražio zamjenu, a umjesto njega u igru je ušao Josip Drmić:

"Malo me brine Petkovićeva ozljeda. Dobio je neugodan udarac u predjelu butnog mišića, vidjet ćemo sutra. Jako je bolno, nadam se da nije najgore", kazao je Čačić nakon susreta pa dodao:

Bruno Petković Šok za Dinamo: Ozlijedio se Bruno Petković u vaterpolskim uvjetima na Maksimiru divider

"Vjerujem da Petković neće imati dužu pauzu."

Također, bilo je govora o zimskom prijelaznom roku koji se otvara sutra u HNL-u, a trener Dinama kazao je da je Dominik Livaković jedini igrač koji može sada otići.

"Jedini koji u ovom trenutku može otići iz Dinama jest Livaković. Ima klauzulu u ugovoru. Uz njegovu volju, ako netko donese svotu koja piše u ugovoru, Livaković može otići", zaključio je Čačić.

Za kraj dodajmo da se posljednjih dana hrvatski vratar povezuje sa španjolskim Villarrealom, koji je ostao bez vratara Gerra Rullija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider