Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tražio zamjenu

Šok za Dinamo: Ozlijedio se Bruno Petković u vaterpolskim uvjetima na Maksimiru

Dinamo je ugostio slovenski Bravo u prijateljskom susretu na Maksimiru prije drugog dijela sezone.

Galerija Bruno Petković Dinamo - Bravo Dinamo - Bravo Dinamo - Bravo

U posljednjem pripremnom susretu prije početka proljetnog dijela sezone nogometaši Dinama ugostili su slovenski Bravo na Maksimiru. Utakmica je zatvorena za javnost i igra se u vaterpolskim uvjetima.

Jaka kiša potopila je teren, a nakon samo 25 minuta igre Bruno Petković morao je izaći s terena. Gurnuo je loptu kroz noge jednom igraču slovenske momčadi i nakon duela pao na travnjak.

Memphis Depay i Qunicy Promes Bivšeg nizozemskog reprezentativca koji je optužen za pokušaj ubojstva sad vežu uz slučaj šverca 400 kilograma kokaina divider

Uhvatio se za koljeno i pokazao klupi da više ne može nastaviti. Umjesto njega u igru je ušao Josip Drmić. Već nakon pola sata igre bilo je jasno da ova utakmica nema smisla, kiša i jak vjetar otežavaju igru, a teren je natopljen vodom.

Nažalost, u Dinamu se ozlijedio Petković, a i u slovenskoj momčadi jedan nogometaš. 

Unatoč teškim vremenskim uvjetima Dinamo je svladao Bravo s 2:0. Oba su pogotka pala u drugom poluvremenu, a zabili su mladi Jakov Gurlica i Daniel Štefulj. To je bila posljednja provjera zagrebačke momčadi pred susret s Goricom koji se igra ove subote na Maksimiru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider