Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OSTAVITI OVO IZA SEBE

Čačić je istaknuo jednu pozitivnu stavku: "Velika je stvar nakon 2:0 vratiti se u ovakvu utakmicu"

Trener Dinama kratko je prokomentirao utakmicu na San Siru te ono pozitivno što je potrebno izvući iz nje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dobro je Ante Čačić još jednom postavio igru Dinama u Ligi prvaka, budući da prvak Hrvatske nije pao na velikom San Siru bez ispaljenog metka. Da, Milan je potvrdio da je bolja momčad i zasluženo je slavio, no Dinamo je zapravo sve do 77. minute itekako bio u igri za pozitivan rezultat.

gol expired Razbuđeni Petković poslao poruku svima koji se zadovoljavaju porazom Dinama od Milana divider

Toga je svjestan i sam Čačić, iako svakako ostaje žal za time što dobra igra nije nagrađena barem jednim bodom.

Greške su isprovocirali protivnici

"Nisam zadovoljan rezultatom, ali ono čemu je momčad stremila i način na koji smo htjeli igrati, mislim da smo u tome uspjeli", rekao je odmah Čačić, dodavši:

"Potkrale su nam se greške koje su isprovocirali domaćini jer imaju tu kvalitetu. I još smo osim toga igrali u jednom ovakvom ambijentu. Nakon tog nesretnog gola u 45. minuti i primanja još jednog odmah na početku drugog dijela, ostati stabilni i vratiti se u utakmicu te učiniti je neizvjesnom je dobra stvar, nešto za pohvaliti i zalog za budućnost. 

gol expired AC Milan postao je još jedna momčad na nevjerojatnom Oršićevom popisu divider

77. minuta je definitivno riješila utakmicu, ali da nešto ponovim. Rekao sam prije natjecanja u grupnoj fazi da niti u jednoj utakmici nismo favoriti, ali ćemo nastojati kroz utakmice rasti, učiti te biti bolji. Prva je završila kako je završila, a ova je završila našim porazom od favorita. Idemo dalje, imamo još četiri utakmice i vidjet ćemo", čulo se zadovoljstvo Čačića.

Slijedi susret protiv "crne mačke"

Još je samo dao konačni zaključak susreta.

"Zaslužena pobjeda domaćina koji je bio kvalitetniji i natjerao nas na pojedinične pogreške iz koje su došli golovi kao posljedica istih. Mi se moramo prešaltati, za četiri dana nam je crna mačka Lokomotiva, a onda pauza i pripreme za Salzburg", potvrdio je i još samo dodao:

"Dosta je daleko utakmica protiv Salzburga jer imamo prvenstvo na koje se moramo koncentrirati. Liga je za nas krucijalna. Iz ove utakmice moramo izvući dobre stvari koje sam spomenuo. Nije mala stvar ostati protiv ovakvog protivnika stabilan nakon 2:0 i vratite se u utakmicu. Čestitke mojim igračima na tome."

gol expired Mišić nakon utakmice: ''Primili smo naivan gol koji nas je poljuljao, mogli smo napraviti puno više'' divider

Uistinu, onime prikazanim na terenu svi mogu biti zadovoljni. Nažalost, to ne donosi uvijek i rezultat kojim bi zadovoljstvo bilo potpuno.

Što kažete na Dinamov poraz kod Milana?

Ukupno glasova:

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider