Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispričao se za izjave

Burić na pitanje odlazi li s klupe Hajduka: "Ne znam. Vjerujem li u ostanak? Ja vjerujem samo u Boga"

Hajduk je tek nakon preokreta na svom stadionu pobijedio Istru, u posljednjoj utakmici jesenske polusezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povela je Istra u 43. minuti. No u drugom poluvremenu ipak preokret. U 62. minuti Ismajli je nabacio, a Mijo Caktaš lijepo primio i ljevicom zabio za 1:1. Osam minuta kasnije: opet Caktaš. Najbolji strijelac Hajduka završio je akciju za pobjedu Bijelih 2:1.

Međutim, ono što je sve zanimalo na utakmice je status trener Hajduka Damira Burića, koji je na rubu odlaska već nekoliko kola.

"Ne znam. Mislim da sam ja pogrešna osoba za to pitanje. Vjerujem li u ostanak? Ja vjerujem samo u Boga", odgovorio je Burić.

gol expired Torcida se oštro obrušila na HNS: ''Jedan je u bijegu, sad dolazi njegov odraz, pi*** gdje vam je obraz?'' divider

Hajdukov trener potom se osvrnuo na svoje izjave od petka kad je rekao da ne zna kad će klub ponovno imati trenera kao što je on, koji je radio u Bundesligi i Ligi prvaka.

''Nije mi se svidjela ta moja izjava, jer to nisam ja. To se u meni probudio 'dišpet', to je takva glupost s moje strane. Bitno je da se pokaže poštovanje. Vani se poštovanje pokazuje stalno, a to ovdje nisam osjetio i to me smetalo. Spustio sam se na razinu koja nije moja i zato se ispričavam'', zaključio je Burić.

gol expired Caktaš okrenuo Istru i spasio Hajduk u posljednjoj utakmici polusezone divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider