Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oproštaj od Burića

Caktaš okrenuo Istru i spasio Hajduk u posljednjoj utakmici polusezone

Hajduk je golovima Mije Caktaša upisao pobjedu u zadnjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva Hrvatski Telekom Prve HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na oproštaju od ove polusezone, ali i trenera Damira Burića, Hajduk je porazio Istru 1961 sa 2-1 okrenuvši utakmicu na krilima dvostrukog strijelca Mije Caktaša.

Prva je zaprijetila Istra, nakon brze kontre u sedmoj minuti Perić-Komšić je pogodio gredu. Deset minuta kasnije okvir gola je pogodio i napadač Hajduka Eduok. Samo minutu kasnije sjajnu priliku je imao i Jakoliš, ali je gostujući vratar Čondrić bio siguran.

Poveli su gosti u 43. minuti golom Fintića. Hajduk je uspio izjednačiti u 62. minuti, strijelac je bio Caktaš, a isti je igrač sedam minuta kasnije okrenuo rezultat dovevši domaćine u vodstvo. U posljednjim trenucima susreta gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Petar Rubić.

Bio je to posljednji susret Damira Burića na klupi splitskog sastava, a nagađa se kako bi Hajduk mogao preuzeti Igor Tudor. Zanimljivo, bit će to već peti trener Hajduka u posljednjih 15 mjeseci.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 44 boda, Hajduk na drugom mjestu ima 35 bodova, dok je Rijeka treća s 34 boda, ali i utakmicom manje. Osijek je četvrti s 33 boda.

gol expired Osijek slavio u golijadi i stigao do pete domaće pobjede u nizu divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider