Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izdržali 17 minuta

Nemilosrdni Bayern zabio čak sedam golova: Mladi Hrvat krenuo od prve minute, Lewa postavio novi rekord

Bayern je razbio novopečenog prvoligaša sa sedam golova, a mladi Hrvat igrao je od prve minute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 5. kolu Bundeslige nogometaši Bayerna upisali su još jednu uvjerljivu pobjedu, protiv gostujućeg Bochum slavili su u subotu sa 7:0.

Sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu, jer su Bavarci zabili četiri pogotka.

Golijadu je započeo Leroy Sané u 17. minuti, a nastavili su Joshua Kimmich (27) i Serge Gnabry (32), a do vodstva 4:0 stigli su nakon autogola Vassiliosa Lampropoulosa u 43. minuti.

U nastavku pogotke su još postigli Lewandowski, u 65. minuti susreta Kimmich postiže svoj drugi pogodak, dok je na 7:0 povisio je Eric Maxim Choupo-Moting u 79. minuti.

Inače, Lewandowski je ovim pogotkom postavio nevjerojatan rekord koji kaže da je postao prvi igrač u povijesti Bundeslige kojem je pošlo za nogom da 13 domaćih utakmica u nizu uspije zabiti pogodak.

Mladi hrvatski reprezentativac branič Josip Stanišić igrao je za Bayern do 62. minute.

Sve pogotka s utakmice Bayerna i Bochuma možete vidjeti ovdje.

gol expired Engleski sudac izgubio živce pa gađao Mourinha kopačkom: "Potjerao sam ga van i drugi dan donio veliku odluku" divider

Arminia Bielefeld je kod kuće protiv Hoffenheima remizirala 0:0.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić za Hoffenheim je odigrao cijeli susret, a u tri navrata je zaprijetio protivničkim vratima. Prvi puta u 15. minuti, ali je bio trunku neprecizan. Još dva puta pokušao je glavom, u 35. minuti lopta je otišla pored gola, a u 57. minuti njegov udarac je obranio golman.

Bez pogodaka su odigrali i Mainz i Freiburg, dok je Augsburg kod kuće svladao Borussiju Mönchengladbach sa 1:0, a strijelac je bio Florian Niederlechner (80).

gol expired VIDEO Ponovno neredi u Francuskoj: Navijači uletjeli na teren i prekinuli utakmicu! Nastala je prava makljaža divider

U posljednjem susretu subotnjeg programa Koeln je na domaćem terenu protiv Leipziga remizirao 1:1

Domaćini su poveli u 53. minuti, a strijelac je bio Anthony Modeste, a Leipzigu je izjednačenje donio Amadou Haidara u 71.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijeli susret za Leipzig.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider