Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ostao je šokiran"

Engleski sudac izgubio živce pa gađao Mourinha kopačkom: "Potjerao sam ga van i drugi dan donio veliku odluku"

Bivši engleski sudac prisjetio se svog okršaja s Jose Mourinhom nakon jedne utakmice Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umirovljeni engleski sudac Mark Clattenburg prisjetio se žestokog okršaja s Jose Mourinhom nakon utakmice Manchester Uniteda i Stoke Cityja koja je završila s miroljubivih 1:1, prenosi engleski Daily Mail.

Dakako, Mourinho nije bio zadovoljan s konačnim ishodom, tako da se odlučio obračunati s engleskim sucem nakon utakmice.

"Bilo je to nekoliko minuta nakon završetka utakmice, netko je pokucao na vrata naše svlačionice, bio je to Jose Mourinho, a ja sam u tom trenutku skidao kopačke", rekao je engleski sudac pa otkrio zbog čega se on pojavio u njegovoj svlačionici.

"Mourinho je vjerovao da je branič Stokea Ryan Shawcross dirao rukom loptu u svom kaznenom prostoru, ali znam da sam donio dobru odluku", rekao je Clattenburg koji je ubrzo izgubio živce s Portugalcem te ga skoro pogodio s kopačkom.

gol expired Procurili detalji Messijevog ugovora s PSG-om: Zbog jedne stavke mogao bi zaraditi ogromno bogatstvo divider

"Podigao sam kopačku i "lansirao" je u zid kraj njegove glave. Potjerao sam ga van iz svlačionice, a on je bio šokiran. Izgubio sam živce s njim, a on nije znao što bi više rekao", otkriva engleski sudac koji je nakon toga donio odluku o umirovljenju.

"Otišao sam spavati i znao sam da mi je dosta svega. Pomislio sam, ne mogu više podnijeti ovakve idiote", zaključio je Clattenburg.

Inače, na toj utakmici jedini pogodak za Manchester postigao je Wayne Rooney koji je tada postao najbolji strijelac u povijesti tog kluba, prestigavši legendarnog Bobbyja Charltona.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider