Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Niti sam ne zna

VIDEO Pogledajte promašaj godine u Bundesligi: Kako je ovo uopće moguće promašiti?

Josha Vagnoman osramotio se velikim promašajem u utakmici svog Stuttgarta i Bayer Leverkusena.

Josha Vagnoman (Foto: Afp)

Stuttgart se grčevito bori za očuvanje prvoligaškog statusa u Bundesligi, a danas su upisali bod na domaćem terenu protiv Bayera iz Leverkusena odigravši 1:1 u 32. kolu Bundeslige.

Nikola Vlašić VIDEO Nikola Vlašić zabio golčinu lijevom nogom: Eurogol za pobjedu i prekid posta! divider

Domaćini su poveli u 57. minuti iz kaznenog udarca, strijelac je bio Gvinejac Serhou Guirassy. Prednost su domaćini držali 13 minuta kada je Exequiel Palacios zatresao mrežu vratara Bredlowa, također iz najstrože kazne.

Samo minutu nakon izjednačujućeg pogotka Josha Vagnoman našao se u izglednoj situaciji vratiti vodstvo Švabama, ali umjesto da na semaforu stoji 2:1, Vagnomanov potez vrtiti će se po YouToubeu.

Promašaj možete pogledati OVDJE.

Borna Sosa ubacio je loptu iz kornera, na drugoj stativi stajao je Vagnoman koji se nalazi na metar ispred gola i pucao je glavom, ali umjesto da zabije za vodstvo Stuttgarta protiv Bayera 2:1, sada konkurira za promašaj godine u Bundesligi.

Dejan Lovren Lovren se ozlijedio u porazu Lyona, Majer igrao u visokoj pobjedi Rennesa, Tudorovi okrenuli utakmicu divider

Samo bod nije bio dovoljan Stuttgartu da se makne iz zone ispadanja, nalaze se na pretposljednjem mjestu samo dva kola prije kraja sezone.

Lepizig okrenuo Werder, Guardiol ušao

U posljednjem susretu 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig je preokretom u završnici susreta porazio Werder Bremen sa 2-1 skočivši na treće mjesto Bundeslige.

Sve najvažnije se dogodilo u posljednjih 20 minuta susreta.

Deniz Undav Brighton šokirao Arsenal u gostima i sveo šanse Topnika za naslov na teoriju divider

Gosti su poveli u 70. minuti golom Leonarda Bittencourta, no u 87. minuti je izjednačio Willi Orban.

U drugoj minuti nadoknade Eren Dinkci je zabio za Werder, no pogodak je poništen zbog zaleđa. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Dominik Szoboszlai je u šestoj minuti nadoknade donio pobjedu domaćinu. Kod oba gola Leipziga asistent je bio Christopher Nkunku. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je za domaći sastav igrao od 71. minute.

Rezultati 32. kola Bundeslige:

Stuttgart - Bayer Leverkusen 1-1 (Guirassy 57-11m / Palacios 70-11m)

RB Leipzig - Werder Bremen 2-1 (Orbán 87, Szoboszlai 90+6 / Bittencourt 70)

Tablica Bundeslige:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider