Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV PROJEKTIL

VIDEO Nikola Vlašić zabio golčinu lijevom nogom: Eurogol za pobjedu i prekid posta!

Nikola Vlašić zabio je sjajan pogodak protiv Verone.

Nikola Vlašić (Foto: Afp)

Nakon čak šest mjeseci posta, Nikola Vlašić zabio je svoj prvi gol u dresu Torina. Momčad Ivana Jurića tim je pogotkom stigla do tri boda i pobjede na gostovanju kod Verone.

Nikola je u 29. minuti primio loptu na nekih dvadesetak metara od gola te opalio lijevom nogom ravno u rašlje. Jurić ga je izvadio u 60. minuti utakmice.

Romelu Lukaku Brozova asistencija potvrdila pobjedu Intera divider

Verona je pokušavala doći do izjednačenja ili potpunog preokreta, ali nije uspjela u tome. Tako će i dalje strahovati za svoj prvoligaški status, trenutačno je na 17. mjestu, posljednjem u sigurnoj zoni ostanka. Ova pobjeda podigla je Torino na osmo mjesto ljestvice.

U prošlom je kolu Vlašić i asistirao, a ovaj će mu gol dati novo samopouzdanje uoči završnice sezone te turnira najbolje četiri momčadi Lige nacija u lipnju.

Maradonin mural u Napulju Tajna Maradonina murala: Prozor na njegovu licu otvara se samo u posebnim prilikama divider

Nakon brojnih problema s ozljedama i slabijom formom u Jurićevom Torinu, možda dolaze bolji dani za nogometaša West Hama koji je na posudbi u Serie A od prošlog ljeta. Ovo je njegov peti pogodak u prvenstvu, tek prvi u 2023. godini, a upisao je i četiri asistencije.

Pogodak Nikole Vlašića možete pogledati ovdje

Juve praktički osigurao Ligu prvaka

Nogometaši Juvrntusa osamili su se na drugom mjestu ljestvice talijanskog prvenstva 2-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv pretposljednjeg Cremonesea u susretu 35. kola.

Pogotke za Juventus postigli su Fagioli (55) i Bremer (79).

Drugi uventus sada ima 69 bodova, tri više od trećeg Intera, a 14 manje od prvog Napolija koji je još ranije osigurao naslov prvaka.

Ovom pobjedom Juventus je praktički osigurao i nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone jer tri kola prije kraja ima osam bodova više od petog Milana.

Cremonese je ostao na 24 boda, šest manje od 17. Verone koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Monza skinula prvaka

Novi talijanski nogometni prvak Napoli upisao je četvrti poraz u Serie A ove sezone izgubivši na gostovanju kod Monze sa 0-2 (0-1) u susretu 35. kola.

Monza, kojoj je ovo prva sezona u društvu najboljih u klupskoj povijesti, do lijepog "skalpa" protiv nemotiviranog gosta stigla je pogocima Danyja Mote (18) i Petagne (54).

Navijači Sampdorije Bivši viceprvak Europe i službeno ispao iz prve lige divider

Usprkos porazu Napoli je uvjerljivo na vrhu sa 83 boda, 17 više od Intera i Juventusa, dok je Monza skočila u gornji dio ljestvice, na deveto mjesto sa 49 bodova.

Josip Brekalo odigrao je čitav susret za Fiorentinu te je pogodio vratnicu u 35. minuti u 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Udinesea. Golove za ljubičaste postigli su Castrovilli (7) i Bonaventura (90).

REZULTATI 35. KOLA,

Nedjelja:

Verona - Torino 0-1 (Vlašić 29)

Monza - Napoli 2-0 (Dany Mota 18, Petagna 54)

Fiorentina - Udinese 2-0 (Castrovilli 7, Bonaventura 90)

Bologna - Roma 0-0

Juventus - Cremonese 2-0 (Fagioli 55, Bremer 79)

Tablica Serie A:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider