Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo, Krama!

Kramarić vuče Hoffenheim u luku spasa: Zabio i otvorio put prema pobjedi na neugodnom gostovanju

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić bio je strijelac za svoj Hoffenheim u pobjedi kod Werdera u Bremenu.

Andrej Kramarić (Foto: Afp)

Vrlo važnu pobjedu ostvarili su nogometaši Hoffenheima koji su u posljednjem susretu 26. kola Bundeslige, u gostima, pobijedili Werder iz Bremena s 2:1.

Nakon uspavanke u prvom poluvremenu Hoffenheim je utakmicu riješio početkom drugog dijela. Tada je, u 50. i 52. minuti, postigao dva gola koja su trasirala put prema tri boda.

Prvi pogodak na susretu dao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je u 50. minuti iz blizine, glavom, zatresao suparničku mrežu, a odmah nakon toga u strijelce se upisao i Baumgartner na isti način, također glavom. Kramarić je došao do osmog pogotka ove sezone u Bundesligi, a odigrao je cijelu utakmicu u Bremenu.

No, Werder je smanjio u 76. minuti golom Piepera te je sve do kraja prijetio novim pogotkom koji se ipak nije dogodio. U 94. minuti je sudac dosudio jedanaesterac za Werder, ali je odluka povučena nakon pregleda VAR-a.

Hoffenheim je tako pobijedio drugi put u nizu u Bundesligi, a prije toga je imao, pak, sedam prvenstvenih poraza u nizu. Važnu je pobjedu Hoffenheim ostvario u borbi za bijeg od opasne zone makar je unatoč tri osvojena boda ostao na 15. mjestu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider