Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U neugodnoj poziciji

Bayer protutnjao na gostovanju, višestruki prvak sve bliže ispadanju iz Bundeslige

Bayer se ovom pobjedom sa 50 bodova zadržao na petom mjestu, ali se primakao četvrtom RB Leipzigu na samo bod zaostatka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici 26. kola njemačke Bundeslige nogometaši Bayer Leverkusena su kao gosti svladali Werder sa 4:1 (2:1) pred praznim tribinama stadiona Weser u Bremenu.

Dvostruki strijelac za Apotekare bio je Kai Havertz, koji je oba svoja pogotka u 28. i 33. minuti postigao glavom. Gebre Selassie je u 30. minuti postigao izjednačujući pogodak za domaću momčad, ali je to bio jedini svijetli trenutak Werdera na utakmici.

U drugom poluvremenu pobjedu Bayera zapečatili su Weiser (61) i Demirbay (78).

Bayer se ovom pobjedom sa 50 bodova zadržao na petom mjestu, ali se primakao četvrtom RB Leipzigu na samo bod zaostatka. Vodeći Bayern ima 58 bodova, četiri više od drugoplasirane Borussije Dortmund. Treća je Borussia Moenchengladbach sa 52 boda.

Werder, koji ima četiri osvojena naslova prvaka i šest osvojenih Kupova, sa 18 bodova je na predzadnjem mjestu, s utakmicom manje i bodom više od Paderborba koji je na začelju.

Već za četiri dana, u petak 22. svibnja, utakmicom Herthe i Union Berlina započet će 27. kolo, drugo otkako je njemačko prvenstvo nastavljeno nakon dvomjesečne stanke zbog pandemije izazvane koronavirusom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider