Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi u drugi klub

Budućnost Cristiana Ronalda ovisi o Kylianu Mbppeu: Ovo su mu dvije opcije

Portugalac već šest mjeseci kontemplira bijeg iz Torina i tu nema ništa novo, ali pojavio se novi detalj koji bi mogao odlučiti njegovu budućnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventusov superstar Cristiano Ronaldo to više ne želi biti, shvatio je kako mu Stara dama ne može pružiti ono što želi, a to je još koja Liga prvaka, te sad traži opciju koja bi mu mogla ostvariti tu ideju. Nude mu se dvije, ali one ovise o odluci Kyliana Mbappea.

Odluči li se Mbappe odbiti produljenje ugovora u Parizu i sljedeće ljeto odabere prelazak u Real Madrid, kako se posljednjih mjeseci piše po gotovo svim relevantnim nogometnim tiskovinama, nije tajna da će Nasser Al Khelaifi tugu zbog toga utažiti dovođenjem Cristiana Ronalda.

No, ako se situacija u Parizu promijeni, Cristiano će biti nepotreban i morat će pronaći drugi put za povratak na vrh kontinentalnog nogometa, a madridski As tvrdi kako će u tom slučaju ponovo zakucati na vrata Real Madrida.

Navodno je istu ideju imao i prošlo ljeto, međutim Florentino Perez i Zinedine Zidane nisu rekli ništa konkretno na tu glasinu pa je priča propala, međutim sad se situacija promijenila povratkom Carla Ancelottija u Madrid.

Ronaldo i on imaju sjajan odnos, a Carletto navodno ne bi imao ništa protiv ujedinjenja starih prijatelja pod bijelom zastavom Kraljevskog kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider