Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"srest ćemo se opet"

Petković se emotivnom porukom oprostio od Bjelice: "Trener koji me najviše naučio"

Bruno Petković emotivnom se porukom putem društvenih mreža oprostio od Nenada Bjelice koji od danas više nije trener Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od svog vjerojatno najdražeg trenera u nogometnoj karijeri oprostio se napadač Dinama Bruno Petković. Da nije bilo Nenada Bjelice i odluke da ga dovede na Maksimir, Bruno vjerojatno ne bi dosegao razinu na kojoj je danas i s kojom je postao prvi napadač reprezentacije.

Upravo iz tog razloga je Petkoviću jako teško pao odlazak Bjelice iz kluba, što je pokazao i porukom koju je objavio na svom Instagramu uz fotografiju sebe i Bjelice s jedne utakmice.

gol expired Nakon trosatne drame na Maksimiru objavili: Bjelica više nije trener Dinama! divider

"Kao i u svakom odnosu, imali smo uspone i padove, ali smo se uvijek izdignuli i zadržali međusobno poštovanje. Ostat ćete u sjećanju kao trener koji me je najviše naučio o stvarima na terenu, ali i van njega. Hvala Vam na svemu, sretno u budućnosti i srest ćemo se opet! #hvalaNeno", napisao je Petković.

Kao napadač Dinama Bjelica je u godinu i pol dana u 74 nastupa upisao 23 pogotka i 21 asistenciju. Za reprezentaciju je debitirao u svibnju 2019. godine i postigao je pet pogodaka i svega pet nastupa.

Podsjetimo, Bjelica i Dinamo raskinuli su suradnju ovog četvrtka nakon gotovo dvije godine suradnje. 

gol expired Bjelica nakon razlaza: ''Nisam se posvađao s Mamićem, nisam ovo očekivao'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider