Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
emotivan na odlasku

Bjelica nakon razlaza: ''Nisam se posvađao s Mamićem, nisam ovo očekivao''

Nenad Bjelica sporazumno se rastao s Dinamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica stigao je na sudbonosni sastanak na Maksimir ošišan na ''nulu'', ali se nadao da s jednakim brojem u džepu neće otići nazad u Klagenfurt. Naravno, to se nije dogodilo, a koliko je točno Bjelica dobio u sporazumnom raskidu s Dinamom, zasad nije poznato.

''Dogovorili smo sporazumni raskid na obostrano zadovoljstvo'', rekao je Nenad Bjelica, koji je u tom trenutku izgledao kao da će malo i zaplakati.

Kaže kako se nisu stigli ni posvađati te kao razlog razlaza navodi ''odluku o smanjenju plaća koja je objavljena bez razgovora s njim.''

''Odlazim i nisam se ni s kim posvađao. Branio sam samo svoje stavove. Nedostajalo je bolje komunikacije.''

gol expired Nakon trosatne drame na Maksimiru objavili: Bjelica više nije trener Dinama! divider

Bjelica je očito u pregovorima dugim tri sata dobio što je htio pa nije rigao vatru nakon razlaza. Upravo suprotno, dok je velik dio javnosti stao na njegovu stranu, a kontra Zdravka Mamića, on je na kraju poručio:

''Nisam u svađi sa Zdravkom Mamićem. Stojim iza svega što sam govorio o njemu. Bio je podrška meni i momčadi. Čuli smo se prije dvadesetak dana i sve je bilo u redu pa ovo nisam ni očekivao.''

Kaže da će se sad malo odmoriti kod kuće u Klagenfurtu te da je ponosan na sve što je napravio u Dinamu. Nije zalupio vrata povratku, odigrao je to taktički dobro kao što je vodio momčad na terenu.

''Ne osjećam se povrijeđeno. Ne znam zašto nisam sudjelovao u ovoj posljednjoj odluci kada sam bio uključen u sve posljednje dvije godine. Ne znam zašto'', poručio je Bjelica.

Hoće li Dinamo nakon Bjelice i dalje odlično igrati u Europi?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider