Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo o čemu se radi

Brozović na izlaznim vratima Intera: Barcelona poslala zanimljivu ponudu, Xavi ga želi što prije

Marcelo Brozović mogao bi Milano zamijeniti Barcelonom već ovoga ljeta.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Marcelo Brozović stigao je na mala vrata u Inter 2015. godine iz zagrebačkog Dinama, znalo se da se radi o potentnom mladom igraču, a Brozović je u Milanu izrastao u jednog od ponajboljih veznjaka svijeta.

30-godišnji hrvatski reprezentativac već se neko vrijeme spominje u talijanskim medijima, odnosno njegov potencijalan transfer jer se Inter želi okrenuti nekim drugim opcijama, a interesa ne nedostaje na mercatu.

Ivan Dodig i Austin Krajicek Dodig i Krajicek spasili dvije meč lopte pa u dramatičnom maratonu uzeli prvi zajednički Masters divider

Već smo pisali o interesu Barcelone, a danas Gazzetta javlja da je Xavi opasno zagrizao za našeg Vatrenog te u drugom smjeru želi poslati Francka Kessieja koji je prošlo ljeto pristupio Kataloncima.

Navodno je sportski direktor Intera Piero Ausilio viđen u Barceloni na novoj rundi pregovora u nadi da će što prije pronaći zajednički jezik s Mateuom Alemanyjem.

Tin Srbić Hrvatska ima novog europskog prvaka! Tin Srbić osvojio zlatnu medalju na preči divider

Za kraj dodajmo da je Brozović prošle sezone produžio ugovor s Interom do ljeta 2026. godine, a Transfermarkt ga cijeni na 28 milijuna eura, baš kao i Bjelokošćanina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider