Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"očajni i depresivni united"

Društvene mreže i navijači bez milosti za Mourinha: Bilo je svega, ali jedna će stvar najviše zaboliti Josea!

Britanski mediji i navijači nisu imali milosti za Josea Mourinha nakon što je njegov Manchester United ispao od Seville u osmini finala Lige prvaka.

Mourinho i Moyes (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ispadanje Josea Mourinha s Manchester Unitedom iz Lige prvaka britanski mediji dočekali su kao budala šamar. Čim je sudac oglasio kraj susreta između United i Seville na Old Traffordu (1:2), mediji su udarili i još ne staju udarati po portugalskog stručnjaku, od kojeg navijači čak traže i ostavku.

Ipak, mediji nisu propustili pohvaliti sjajnu večer Seville, koja je odigrala pametnu, ali i vrlo hrabru utakmicu, što se ne može reći za Mourinha.

"Depresivni United ispao iz Lige prvaka! Super Sevilla, Ben Yedder zabio dva gola i kaznio Mourinhovu lošu taktiku", piše britanski Mail.

"Mourinho konfuzan i zapanjen. Nije znao kako da vodi vlastite igrače. Sevilla zasluženo izbacila United", piše BBC.

"Nakon defanzivnog i depresivnog pristupa Mourinhova momčad ispala je iz Lige prvaka", piše Mirror.

"Katastrofa Josea i očajnog Uniteda. Navijači traže Mourinhovu ostavku", prenosi The Sun.

Ispadanje Mourinhovog Uniteda odjeknulo je i u ostatku Europe, pogotovo Italiji odakle dolazi trener Seville - Vincenzo Montella.

"Kakav fiasko Mourinha i Uniteda", piše Gazzetta.

"Montella eliminirao Mourinha", prenosi Corriere, dok Tuttosport dodaje:

"Eliminacija Mourinha oslobodila ironiju na društvenim mrežama".

Navijači nisu imali milosti, a to se dobro vidi u njihovim komentarima.

Mourinho je čak pokušao smanjiti važnost Unitedovog ispadanja u Ligi prvaka, pa je izjavio da to "nije ništa novo za klub", jer ga je on kao menadžer Porta i Real Madrida već dva puta izbacio iz Lige prvaka.

Naravno, takva izjava naišla je na nove salve kritika, ali i sprdnje na račun portugalskog stručnjaka, koji "očito zna napadati jedino na konferencijama za novinare".

Ono što bi Mourinha definitivno moglo zaboliti kao trenera je činjenica da je čovjek, kojeg je toliko puta omalovažavao kada je o njemu govorio, otišao korak dalje u Ligi prvaka od njega. Naravno riječ je o Davidu Moyesu, čovjeku koji je doživio debakl na klupi Crvenih vragova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider