Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači će poludjeti

Morate vidjeti da biste vjerovali: Mourinho "trolao" svoj United nakon ispadanja u Ligi prvaka!

Jose Mourinho ponovno je obilježio jednu od svojih konferencija za novinare, ovoga puta nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka.

Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je potrošio 200 milijuna eura tijekom prošlog ljeta na pojačanja, Jose Mourinho nije s Manchester Unitedom uspio otići dalje od osmine finala Lige prvaka. Sevilla je sinoć slavila na Old Traffordu s 2:1, te u kombinaciji s 0:0 iz prve utakmice izborila četvrtfinale najprestižnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Taktika u kojoj najprije razmišlja kako ne primiti pogodak ponovno se obila o glavu jednom od najuspješnijih trenera današnjice - Joseu Mourinhu. Iako mu je u goste dolazila tek peta momčad španjolskog prvenstva United ju nije napao, već je čekao neku pogrešku ili neki sretni odbijanac. To i dva pogotka Ben Yeddera omogućili su Sevilli da po prvi put u svojoj povijesti izbori četvrtfinale Lige prvaka.

Mourinho nije skrivao razočaranje, čak je i stao u obranu svojih igrača nakon ispadanja, ali je svejedno imao jednu od svojih klasičnih izjava koja se neće svidjeti nijednom navijaču Uniteda.

"Ne želim raditi dramu iz svega ovog. Nemamo vremena za dramu. Imamo novu utakmicu već u subotu. Ovo je nogomet i nije kraj svijeta. Sjedio sam na ovom stolcu dva puta kada sam izbacivao United iz Lige prvaka. Sjedio sam u njemu kao trener Porta i kao trener Real Madrida. Ispadanje iz Lige prvaka nije ništa novo za Manchester United. Naravno, nisam očekivao da ću izgubiti utakmicu kod kuće i ispasti na ovakav način", rekao je Mourinho.

Sjediti na klupi najuspješnijeg engleskog kluba i izjaviti da ispadanje u osmini finala Lige prvaka nije nešto novo za taj isti klub, nakon što je potrošio 350 milijuna eura u sezoni i pol kako je u Unitedu, je uistinu smiješno. Ali, to je Mourinho, The Special One, i njegovo razmišljanje...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider