Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ugovor na dvije godine

Perišić konačno pronašao novi klub: Englezi tvrde da je sve dogovorio

Ivan Perišić još uvijek nije riješio svoj status, no britanski mediji tvrde da je sve dogovorio s jednim engleskim klubom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić na pragu je prelaska u Tottenham. To je informacija britanskog Independenta.

Hrvatskom reprezentativcu istječe ugovor s Interom 30. lipnja, a novi još nije potpisao. Kako stvari stoje, Perišić će se teško dogovoriti s Interom, koji oteže s produljenjem ugovora već mjesecima.

Prije nekoliko dana britanski mediji pisali su kako je Peršić praktički dogovorio sve s Chelseajem, a sada su se raspisali da je pred vratima Tottenhama.

gol expired Dinamo uzvratio predsjedniku Hajduka: "Krešimira Antolića usporedio je sa svinjom, to je vrijeđanje na osobnoj razini" divider

Hrvatski reprezentativac napunio je 33 godine i lako je moguće da mu ovo bude posljednji ugovor u karijeri.

Logično je zaključiti da će izabrati klub koji će mu ponuditi najbolje uvjete, a klubovi u engleskoj Premierligi financijski su najjači.

Britanci tvrde: Perišić prelazi u Tottenham, Conte ga žarko želi

Perišića navodno žarko želi menadžer Tottenhama Antonio Conte, koji se dogovorio s vodstvom Pijetlova i ostaje u Londonu.

Conte je radio s Perišićem u Interu i jako dobro ga poznaje. Inter nije uspio obraniti naslov prvaka Italije, ali osvojio je talijanski Kup, a Perišić je odigrao vrlo dobru sezonu.

Jurgen Klopp u Parizu Klopp o Salahovoj osveti i tko je favorit u finalu Lige prvaka: "Povijest Real Madrida ne može se kupiti" divider

Independent čak tvrdi da je Perišić već dogovorio osobne uvjete s Tottenhamom i da će potpisati ugovor na dvije godine.

Talijanski stručnjak za transfere Fabricio Romano tvrdi pak da Perišić večeras neće obznaniti svoju odluku, ali potvrđuje da je Tottenham trenutačno najbliži hrvatskom reprezentativcu te da je Conteov prioritet.

Vidjet ćemo hoće li se ta saga rasplest do početka sljedećeg tjedna. Dosad je bilo nekoliko promašenih predviđanja pa treba biti oprezan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider